Összeomlik Puzsér kampánya: saját stábjának is elege van

Összeomlik Puzsér kampánya: saját stábjának is elege van

Puzsér folyamatos gyűlölködéséből már saját programjának kidolgozásában segítő szakembernek is elege van.

Puzsér egyik embere, újbudai polgármesterjelöltje Lengyel Domokos saját Facebook-oldalán osztott meg egy lejárató posztot, amit több tízezer forintért még meg is hirdetett

A poszt mélységesen álszent, félrevezető módon azzal próbálja lejáratni például Dr. László Imrét, az ellenzék közös újbudai polgármesterjelöltjét, hogy dízelautó oldalán szerepelteti a plakátját. Emlékezetes, hogy ezt annak a Puzsér Róbertnek az embere kéri számon, aki nemrég még büszkén reklámozott egy olyan autómárkát, amelyik éveken át meghamisította a károsanyag-kibocsátási adatokat. 

Az izzadtságszagúan próbálkozó posztot Lengyel több mint 10 napig hirdette. A mindenféle politikai elit leváltásával kampányoló Puzsérék vagdalkozása pedig már egy elismert közlekedési szakembernél is kiverte a biztosítékot. 

Saját támogatói sem kérnek már Puzsérék vagdalkozásaiból.

Pongrácz Gergely Lengyel meghirdetett posztja alá kommentelt, amiben arra kéri Puzsért és embereit, többet foglalkozzanak saját programjukkal és kevesebbet más jelöltek ócsárolásával. Nem azért dolgoztak egy rakás munkaórát a Sétáló Budapest programján, hogy aztán ezzel ne foglalkozzanak, csak az ellenzéket szidják.

Jól látszik tehát: Már Puzsér támogatóinak is elegük van a folyamatos hazudozásokból, az "ellenzékváltás" lózungból.

Ők is szívesebben beszélnének a programról.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.