Parti Nagy Lajos támogatását Karácsony Gergely nyerte el

Parti Nagy Lajos támogatását Karácsony Gergely nyerte el

Karácsony Gergely fővárosi közös ellenzéki főpolgármester-jelölt Facebook-on tette közzé a videót, amelyben a Kossuth-díjas költő, elárulta, miért a politikust támogatja. 

Parti Nagy Lajos író és drámíró teljes mértékben egyetért Karácsonnyal abban, hogy Budapestnek meg kell mutatnia, hogyan lehet a Fidesz "illiberális gömböcét" megállítani. 

Parti azt nyilatkozta a kisfilmben, hogy számára kezdettől fogva szimpatikus az, ahogy és amilyen alapállásból Karácsony beszél. Úgy véli, minél inkább támadják a poltikust, annál nagyobb az esélye a győzelemre. Azt azért hozzátette: "pedig nincs könnyű dolga ebben a szutykos kampányhabverésben."

Pofátlannak és cinikus zsarolásnak tekinti azt, amit az Orbán-rezsim csinál. A civil-kurázsit, a városlakók eltökéltségét és azt, hogy Karácsony nem hagyja magát megfélelmlíteni véli a legfontosabbnak. 

"Budapest felnőtt és szabad európai város, a hazánk fővárosa. Rajtunk múlik, hogy a nagy illiberális gömböc ne nyelje el végképp. Isztambulnak sikerült. Budapestnek is sikerülhet, nem?"

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.