Parti Nagy Lajos támogatását Karácsony Gergely nyerte el

Parti Nagy Lajos támogatását Karácsony Gergely nyerte el

Karácsony Gergely fővárosi közös ellenzéki főpolgármester-jelölt Facebook-on tette közzé a videót, amelyben a Kossuth-díjas költő, elárulta, miért a politikust támogatja. 

Parti Nagy Lajos író és drámíró teljes mértékben egyetért Karácsonnyal abban, hogy Budapestnek meg kell mutatnia, hogyan lehet a Fidesz "illiberális gömböcét" megállítani. 

Parti azt nyilatkozta a kisfilmben, hogy számára kezdettől fogva szimpatikus az, ahogy és amilyen alapállásból Karácsony beszél. Úgy véli, minél inkább támadják a poltikust, annál nagyobb az esélye a győzelemre. Azt azért hozzátette: "pedig nincs könnyű dolga ebben a szutykos kampányhabverésben."

Pofátlannak és cinikus zsarolásnak tekinti azt, amit az Orbán-rezsim csinál. A civil-kurázsit, a városlakók eltökéltségét és azt, hogy Karácsony nem hagyja magát megfélelmlíteni véli a legfontosabbnak. 

"Budapest felnőtt és szabad európai város, a hazánk fővárosa. Rajtunk múlik, hogy a nagy illiberális gömböc ne nyelje el végképp. Isztambulnak sikerült. Budapestnek is sikerülhet, nem?"

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.