Pert nyert a hazugsággyárral szemben Dr. László Imre

Pert nyert a hazugsággyárral szemben Dr. László Imre

Az Origo nevű fideszes kamuportálnak 5 napig az igazságot kell hirdetnie.

Jogerősen pert nyert az Origo nevű kamuportállal szemben az újbudai polgármester. Erről a facebook oldalán számolt be a városvezető. Dr. László Imréről még tavaly októberben jelentetett meg hazugságokat a vámpírkormányt szolgáló oldal. Ezzel csak azt értéke el, hogy a DK politikusa fölényesen győzött tavaly októberben a választáson. Most pedig ráadásként:

5 napon át kell az igazságot hirdetnie a hazugsággyárnak.

Visszafelé sült el a csúzli tehát. Egyrészt papírjuk van róla, hogy hazudnak. Ezen felül napokon át egy igaz hírrel fognak majd szembesülni a propagandához szokott olvasóik. Lépésenként mindenki találkozik a valósággal, bármennyire is igyekeznek azt rejtegetni.

 

 

László Imre megálljt parancsolt Orbánnak!

László Imre megbízásából, Bakai-Nagy Zita, Újbuda alpolgármestere levelet vitt Orbán Viktor miniszterelnöknek és Palkovics László innovációs és technológiai miniszternek. "A játszótér felé sétálva feltűnt, hogy a Hamzsabégi úti sétány vasúti sín felőli oldalán a fákon narancssárga pöttyök láthatók. A választókerületi képviselőt felhívva kiderült, hogy a felfestések parkkal szomszédos vasúti sín bővítéséhez kapcsolódnak, ugyanis a vasúti sínt 3 sínpárosra kívánják bővíteni.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.