Péterffy Attila is kiáll Pollreisz Balázs mellett!

Péterffy Attila is kiáll Pollreisz Balázs mellett!

Pécs polgármestere, Péterffy Attila az ellenzék közös gyűri polgármesterjelöltjének, Pollreisz Balázsnak a támogatására buzdít.

Lelkesítő Facebook-videóval jelentkezett Pécs frissen megválasztott polgármestere, Péterffy Attila. A polgármester elmondja: Pécsett az ellenzéki pártok és a civilek is összefogtak a helyi, bukott fideszesek leváltása érdekében. 

Ennek a példaértékű együttműködésnek köszönhetően október 13-án óriási arányban sikerült felszabadítani a várost Orbán és bábjai fogságából. 

Péterffy: Gyűrnek Pollreisz Balázsra van szüksége!

Péterffy Attila szerint Győrnek is szüksége van egy olyan ellenzéki polgármesterre, aki nemet tud mondani a féktelen korrupcióra és az elmúlt évek botrányaira. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. március 30.

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020. március 27.

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020. március 26.

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.