Péterffy Attila is kiáll Pollreisz Balázs mellett!

Péterffy Attila is kiáll Pollreisz Balázs mellett!

Pécs polgármestere, Péterffy Attila az ellenzék közös gyűri polgármesterjelöltjének, Pollreisz Balázsnak a támogatására buzdít.

Lelkesítő Facebook-videóval jelentkezett Pécs frissen megválasztott polgármestere, Péterffy Attila. A polgármester elmondja: Pécsett az ellenzéki pártok és a civilek is összefogtak a helyi, bukott fideszesek leváltása érdekében. 

Ennek a példaértékű együttműködésnek köszönhetően október 13-án óriási arányban sikerült felszabadítani a várost Orbán és bábjai fogságából. 

Péterffy: Gyűrnek Pollreisz Balázsra van szüksége!

Péterffy Attila szerint Győrnek is szüksége van egy olyan ellenzéki polgármesterre, aki nemet tud mondani a féktelen korrupcióra és az elmúlt évek botrányaira. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.