Péterffy rendet tesz a Zsolnay Zrt.-ben

Péterffy rendet tesz a Zsolnay Zrt.-ben

Amíg nincs a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. igazgatóságában a várost képviselő tag, addig nem engedi Péterffy Attila, hogy fontos döntéseket hozzanak a cégben.

Pécs polgármestere, Péterffy Attila Facebook-oldalán írta meg, hogy több jogásszal egyeztettem a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. ügyeiről. Volt is miről.

A megbeszélések után Péterffy arra kérte a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. közgyűlésén a várost képviselő ügyvédet, hogy a védjegyegyekkel kapcsolatos pontokat ne tárgyalja a közgyűlés. Abban ugyanis további tájékoztatásra van még szüksége a tulajdonostól a város érdekében.  

A bukott Fidesz-csicskák miatt nincsen Pécsnek érdekérvényesítése a Zsolnayban. 

Azt is kérte, mostantól az ilyen ügyeket a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. közgyűlése ne tárgyalja, ameddig a Zrt. igazgatósáságban és felügyelőbizottságában helyre nem áll a város szerződés szerinti képviseleti jogosultsága. Az előző, bukott városvezetés miatt ugyanis ma a Zrt. igazgatóságában és felügyelőbizottságában sincs a várost képviselő tag, amit mindenképpen vissza kell állítani.

(Kiemelt kép: Péterffy Attila Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.