Pikó: Minden tanárt és orvost le lehetne tesztelni a Semjén-vadászkiállítás árából

Pikó: Minden tanárt és orvost le lehetne tesztelni a Semjén-vadászkiállítás árából

Megint az önkormányzatok végzik el azokat a járványügyi feladatokat, amikre a Fidesz-kormány képtelen – mondja Józsefváros polgármestere.

Tavasszal jellemző kép volt az országban, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzatok végezték el azokat a járványügyi feladatokat, amiket egyébként a Fidesz-kormánynak kellett volna. Csakhogy Orbán Viktor csicskái már egyedül csak a lopáshoz értenek, a kötelező feladataik ellátására alkalmatlanok.

Giccsre van, tesztre nincs pénz!

Most pontosan ugyanez a helyzet Józsefvárosban, ahogy Pikó András Facebook-posztjából is kiderül. Még a KLIK fenntartásában lévő iskolákba is az önkormányzat visz érintésmentes kézfertőtlenítőket és hőmérőket. A karanténban lévőkkel és a fertőzésgyanús emberekkel is ők foglalkoznak, bár ez is a Fidesz-kormány feladata lenne. Pikó András hozzátette:

"Az ország valamennyi egészségügyi dolgozója és pedagógusa ingyenes teszthez jutna a jövőre tervezett Semjén Zsolt-féle vadászkiállítás árából."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.18

Elkészült a felújítás: október 22-én átadják a 3-as metró déli szakaszát

Jó hír érkezett a tömegközlekedők számára, jövő csütörtöktől használhatjuk a M3-as metró felújított, Kőbánya-Kispest és Nagyvárad tér közötti szakaszát.

  • 2020.10.12

Vadi új villamosokat állítottak forgalomba Karácsony Gergelyék

És ez csak egy dolog a rengeteg közlekedésfejlesztési lépés közül, amit Budapest demokratikus városvezetése az első egy évében végrehajtott.

  • 2020.10.06

Az állam helyett segíti mentőcsomaggal a helyi vállalkozásokat Budapest

A Fővárosi Önkormányzat jelentős kedvezményeket ad a budapesti vállalkozásoknak, többek között az ingatlanbérletek árából. Ha Orbán Viktor nem hajlandó segíteni a vállalkozókat, majd megteszi Karácsony Gergely!