Segítség szorult helyzetben: végre ingyen BKV jár a munkakeresőknek!

Segítség szorult helyzetben: végre ingyen BKV jár a munkakeresőknek!

Karácsony Gergely nem a levegőbe beszél, igazi zöld baloldaliként a szívén viseli a nehéz helyzetben lévők sorsát, ezúttal az álláskeresőket segítő programmal állt elő a fővárosban.

A Fővárosi Közgyűlés képviselői támogatták a főpolgármester javaslatát, így 2020 januárjától minden budapesti álláskereső ingyen utazhat majd a BKV járatain. Kis dolognak tűnhet ez, azonban aki volt már olyan helyzetben, hogy elvesztette a munkáját, pontosan tudja, hogy nem az. Ilyenkor minden forint számít, és egyáltalán nem mindegy, hogy az ember ingyen utazhat el az állásinterjúkra vagy 10 ezret kell költenie bérletre.

Az intézkedéssel Karácsony Gergely akár 15 ezer nehéz helyzetben lévő budapesti embernek is megkönnyítheti az életét.

Természetesen a fideszes politikusoknak eszébe sem jutna ilyen javaslatot benyújtani, hiszen csak szavakban képviselik az embereket, igazából csak azzal törődnek, hol lehet még egy közbeszerzést kimutyizni a haveri cégnek vagy újabb földeket felvásárolni. Itt látszik meg a különbség, hogy melyik politikai oldal foglalkozik a magyar emberek valós problémáival. A Fidesz eszköznek tekint minket, akiktől lopni tud, ennyit számítunk Orbánnak és csicskáinak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.