Soproni a NANE együttműködését kérte a nők elleni erőszak megfékezése érdekében 

Soproni a NANE együttműködését kérte a nők elleni erőszak megfékezése érdekében 

Soproni Tamás a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) szakértői segítségét kérte annak érdekében, hogy a kerületben hatékonyan léphessenek fel a nők elleni erőszak ellen. 

Az Indítsuk Be Magyarországot Alapítvány szerdán tartotta Mit tehetnek a döntéshozók a nők elleni erőszak ellen? című kerekasztal-beszélgetését.

Az eseményen dr. Spronz Júlia, jogász, a NANE Egyesület és Patent Egyesület szakérője, Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő és Soproni Tamás, Terézváros polgármestere beszélgettek arról, mit tehetünk a nők elleni erőszak felszámolása érdekében országos és helyi szinten.

A beszélgetésen Soproni Tamás arra kérte dr. Spronz Júliát kezdjenek egyeztetéseket, hogy a NANE Egyesület segítségével a kerületben a lehető leghatékonyabb rendszert dolgozzák ki a nők elleni erőszakkal szembeni fellépés érdekében. 

Mindemellett arra is megkérte az egyesület képviselőjét, keressék meg az összes olyan kerületet, amelyik az október 13-i választáson új vezetést kapott. 

A NANE kész együttműködni Soproni Tamással.

Spronz Júlia a NANE együttműködési készségéről biztosította Terézváros polgármesterét. Mint mondta, az egyesületnek már hosszú évek óta részletesen kidolgozott szakmai programja van, melynek alkalmazásával hatékonyan fel lehet lépni a nők elleni erőszakkal szemben.  

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!