Soproni: Ha kell, megakadályozzuk az atlétikai stadion építését!

Soproni: Ha kell, megakadályozzuk az atlétikai stadion építését!

Amennyiben a kormány ez év végéig nem foglalja az összes atlétikai stadion megépítésével kapcsolatos feltétel teljesítését kormányhatározatba, úgy a Momentum azonnal aláírásba kezd az eszetlen pénzszórás megakadályozásáért. 

Soproni Tamás Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén elfogadta azokat a feltételeket, amelyek teljesülésekor megépülhet a budapesti atlétikai stadion. 

Az is kiderült, hogy Terézváros polgármestere már ekkor jelezte, a Momentum figyelni fog a Fidesz-kormányra és annak trükközéseire. Amennyiben december 31-ig nem foglalnak minden feltételt kormányhatározatba, a Momentum Hadházy Ákossal és a csatlakozó szövetségeseivel azonnal megkezdi a népszavazáshoz szükséges aláírások gyűjtését.

Soproni: Ha nem tárgyalással, akkor az utcáról fogjuk megállítani az eszetlen pénzszórást. A téli fagyoktól sem félünk. Minket sose zavart a hideg.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.