Soproni: Ha kell, megakadályozzuk az atlétikai stadion építését!

Soproni: Ha kell, megakadályozzuk az atlétikai stadion építését!

Amennyiben a kormány ez év végéig nem foglalja az összes atlétikai stadion megépítésével kapcsolatos feltétel teljesítését kormányhatározatba, úgy a Momentum azonnal aláírásba kezd az eszetlen pénzszórás megakadályozásáért. 

Soproni Tamás Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén elfogadta azokat a feltételeket, amelyek teljesülésekor megépülhet a budapesti atlétikai stadion. 

Az is kiderült, hogy Terézváros polgármestere már ekkor jelezte, a Momentum figyelni fog a Fidesz-kormányra és annak trükközéseire. Amennyiben december 31-ig nem foglalnak minden feltételt kormányhatározatba, a Momentum Hadházy Ákossal és a csatlakozó szövetségeseivel azonnal megkezdi a népszavazáshoz szükséges aláírások gyűjtését.

Soproni: Ha nem tárgyalással, akkor az utcáról fogjuk megállítani az eszetlen pénzszórást. A téli fagyoktól sem félünk. Minket sose zavart a hideg.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából:

  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.