Soproni: Minden Terézvárosi érdeke egy élhetőbb kerület megteremtése

Soproni: Minden Terézvárosi érdeke egy élhetőbb kerület megteremtése

Soproni Tamás a kerület legnagyobb problémáinak megoldásában minden kerületi képviselővel együtt akar működni, mert ez a helyi lakosok érdeke.

Mozgalmas napja volt november 5-én kedden Soproni Tamásnak: A Fővárosi Közgyűlés és a VI. kerületi képviselő-testület is ezen a napon alakult meg.

A Terézvárosi alakulóülés kapcsán Soproni Facebook-oldalán megjegyezte: a kosz, a zöld hiánya, a légszennyezettség, az elhanyagolt kerületrészek és a szegénység jelentette gondokat csak közösen lehet megoldani. Ezek minden VI. kerületi problémái. 

Soproni: “Nincs fideszes kosz, MSZP-s légszennyezettség vagy épp DK-s szegénység.” 

Polgármesterként a terézvárosi képviselő-testületben és a Fővárosi Közgyűlésben is ezek megoldásáért fog dolgozni Soproni Tamás. 

Ugyanakkor bízik abban, hogy minden VI. kerületi képviselő elhivatott egy élhetőbb Terézváros megteremtéséért.

(Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.