Soproni: Minden tiszteletünk és hálánk a szociális munkásoké!

Soproni: Minden tiszteletünk és hálánk a szociális munkásoké!

Terézváros polgármestere a szociális munka világnapja alkalmából felszólította a kormányt: becsülje végre meg anyagilag ezt az ágazatot!

November 12-e a szociális munka világnapja immár 1997 óta. Soproni Tamás Facebook-oldalán is köszönetet mondott ez alkalomból minden szociális munkásnak. Mint írja:

“Nincs statisztika a megmentett életekről, a gondoskodásról, az odafigyelésről, a jó szavakról, biztató mosolyokról. És nincs adat arról sem, hogy a segítséget nyújtó szociális munkások közül hányan szorulnának maguk is támaszra, hányan küzdenek hó végén anyagi gondokkal.” 

Terézváros polgármestere mindemellett a Terézváros Szociális Segítője elismerés átnyújtásával is háláját fejezte ki a kerület szociális munkásainak. Idén Dékány Lajosné, a VI. kerület kiváló segítője kapta a kitüntetést. 

Soproni: A szociális munkások elhivatottsága, kedvessége a nélkülözőknek a túlélést jelentheti. 

Hozzátette: Ha a kormány biztosítaná végre az ágazat anyagi megbecsülését, a Szociális Munka Napja valóban a szakma ünnepe lehetne.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!