Soproni nem csak szavakban, tettekben is tesz a fogyatékossággal élőkért

Soproni nem csak szavakban, tettekben is tesz a fogyatékossággal élőkért

A fogyatékos emberek világnapja alkalmából Soproni Tamás és Karácsony Gergely is garanciát vállalt a több figyelemre szorulók támogatására.  

Soproni Tamás Terézváros polgármestere Facebook-oldalán jelentette be a hírt: Karácsony Gergellyel együtt szándéknyilatkozatot írt alá a Lépjünk, hogy léphessenek egyesület elnökével. Ebben elkötelezik magukat a fogyatékossággal élő emberek valódi támogatására.  

A polgármesterek abban is megállapodtak Csordás Anettel, az egyesület elnökével, hogy januárban a nyilatkozatban foglaltak végrehajtását is átbeszélik munkatársaikkal közösen.

Soproni: Mi elkötelezettek vagyunk!

Az önkormányzatok feladata, hogy ne csak a világnapokon figyeljen oda azokra, akik több figyelemre szorulnak, hanem a mindennapokban is segítse őket - jelentette ki a szándéknyilatkozat aláírásával kapcsolatban Soproni.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.