Soproni Tamás büszke: a Momentumos Havasi Gábor lett Budapest egészségügyi tanácsnoka

Soproni Tamás büszke: a Momentumos Havasi Gábor lett Budapest egészségügyi tanácsnoka

Havasi Gábor a főpolgármesterrel, Karácsony Gergellyel karöltve keményen dolgozik azon, hogy a kormánytól nagy nehezen megszerzett 50 milliárdos egészségügyre fordítható összeget, a lehető legszerencsésebben használják fel a betegek érdekeit folyamatosan szem előtt tartva.

A fővárosi CT és MR vizsgálatok finanszírozását évi két milliárddal szeretnék bővíteni. 

Az első évben majdnem nyolc milliárd forintot szeretnének a kerületi alapellátás és járóbeteg-szakellátás fejlesztésére és korszerűsítésre költeni, valamint új diagnosztikai eszközöket kívánnak vásárolni. 

Havasi úgy fogalmazott, ugyan Tarlós lemondott erről, de Budapestnek igenis fontos feladata és felelőssége van az egészségügy területén. Az új városvezetés ezt méltóképpen felvállalja és képviselni fogják a budapesti lakosok és a kerületek érdekeit. Az első lépés, hogy összehívják a Budapesti Egészségügyi Fórumot, ahol a későbbiekben is rendszeresen egyeztetni fognak a  kerületek vezetőivel, szakértőivel és a különböző szakmai szervezetekkel.

Soproni Tamás, Terézváros polgármestere is büszke arra, hogy Momentumos frakciótársa, Havasi Gábor érdemelte ki a pozíciót.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!