Soproni Tamás válaszol az emberek kérdéseire

Soproni Tamás válaszol az emberek kérdéseire

Hassay villalakó Zsófia és a Fidesz csicskái példát vehetnének az ellenzék közös jelöltjeiről, akik velük ellentétben beszélgetnek a választókkal. Jaj, de hát akkor találkozni is kéne velük?!

A 6ker Blog Soproni Tamásnak tett fel olvasói kérdéseket kerületi terveivel kapcsolatban. A polgármesterjelölt készséggel válaszolt a kérdésekre, hiszen tudja: ez a demokratikus minimum. 

Soproni a fideszesekkel ellentétben hajlandó az emberek kérdéseire válaszolni

Jó látni, hogy a fideszes politikusokkal ellentétben a közös ellenzéki jelölteknek bárki tehet fel kérdéseket, bárki vitatkozhat velük, ők készek a párbeszédre. Mindeközben Orbán és bábjai nem hajlandóak szóba állni sem az emberekkel, sem az újságírókkal, csak saját propagandistáikkal. 

Soproni 60 milliót szerez a városnak a Fidesz propagandistáinak kirúgásával

Kérdésekre válaszolva a polgármesterjelölt többek közt elmondta: Terézváros-programjuk jelentős része nem annyira pénz, mint inkább szándék és akarat kérdése. Mindemellett a városnak vannak megtakarításai, amit a Fidesz-bábok leváltása után nem állampapírokban fog parkoltatni. De évi 60 millió forint pluszforrást azonnal fel tud szabadítani majd, azzal hogy nem hosszabbítanak szerződést a Fidesz helyi propagandistáival és megszüntetik a túlárazott közbeszerzéseket is.

Mindemellett válaszolt még a város kizöldítésével, megtisztításával és korrupció-ellenes lépéseivel kapcsolatos kérdésekre is. 

Az összes kérdés-válasz itt olvasható.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.