Soproni: Tiszta és egészséges Terézvárost teremtünk!

Soproni: Tiszta és egészséges Terézvárost teremtünk!

Polgármesterként csökkenteni fogom Terézváros autóforgalmát a tisztább, élhetőbb, egészségesebb kerületért - ígéri Soproni Tamás az autómentes nap alkalmából.

Soproni Tamásnak már mottójából is látszik, milyen jövőt képzel el a VI. kerületnek:

Beton helyett fák! Szemét helyett rend!

Az ellenzék közös terézvárosi polgármesterjelöltje az autómentes nap alkalmából ismét hangsúlyozta: polgármesterként csillapítani fogja a kerület autóforgalmát. 

Célja, hogy Terézváros végre tisztább, egészségesebb, élhetőbb legyen. Ehhez elengedhetetlen a levegő minőségének javítása és az is, hogy a helyiek életét végre valahára ne keserítsék meg a dugók és a parkolási káosz!

Itt az ideje, hogy a Fidesz-bábokkal ellentétben végre valaki a kerületiek érdekeivel is foglalkozzon!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.