Soproniéknek köszönhetően Terézváros zöldebb lesz!

Soproniéknek köszönhetően Terézváros zöldebb lesz!

A VI. kerület új városvezetése minden helyi intézményre kiterjeszti a környezettudatosságot.

Temesvári Szilvia, Terézváros zöld ügyekért is felelős alpolgármestere Facebook-videóban jelentette be, milyen remek intézkedésekkel kezdik el a kerület zöldebbé, élhetőbbé tételét. 

Terézváros zöldebb lesz!

Kiderült például, hogy 2020-ban az önkormányzat növeli a zöldfelületek arányát, új kukákat helyez ki a közterületekre, és minden kerületi intézményre kiterjeszti a környezettudatosságot.

Soproni Tamás: Közvetlen környezetünkben indítottuk útjára Terézváros zöldítését!

Példamutató módon a zöldebbé tételt saját magán kezdte a városvezetés: a folyamat első lépéseként, decembertől kezdve már szelektíven gyűjthető a hulladék a hivatal épületében. Soproni Tamás, a kerület polgármestere ezt Facebook-oldalán úgy kommentálta, "hogyan is képviselhetnénk hitelesen programunkat, ha a saját házunk táján nem teszünk környezetünkért."

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.