Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

Szabad Városok: 36 településvezetővel tárgyalt Karácsony Gergely hétfőn

A találkozó megerősítette, hogy csak együtt tudunk hatékonyan fellépni a kormány önkormányzatokat sújtó lépéseivel szemben - írta a főpolgármester közösségi oldalán.

Vendégeket fogadtunk ma a Városházán - írta meg közösségi oldalán Karácsony Gergely zöld főpolgármester. Folytatta: a szabad városok polgármesterei látogattak el hozzánk, mintegy 36 településvezető vagy alpolgármester.

Sokszínű csapat: baloldaliak, jobboldaliak, liberálisok, zöldek, függetlenek. Mégis sokkal több az, ami összeköt bennünket, mint ami elválaszt.
Karácsony Gergely szerint az októberi választás óta a szövetség sok ügyben lépett fel közösen, sokszor egyeztettek, és ami még fontosabb, hogy rengeteget tanulhattak egymástól.

A budapesti emberek és az ország érdekében dolgozó főpolgármester szerint az újabb személyes találkozó megerősítette azt a meggyőződését, hogy csak együtt lehet hatékonyan fellépni az Orbán-kormány önkormányzatokat sújtó brutális megszorításaival szemben.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.