Szánalmas: Baranyi Krisztától féltik a sajtószabadságot

Szánalmas: Baranyi Krisztától féltik a sajtószabadságot

Az október 13-ai önkormányzati választsok után meglehetősen nagy csend van a Fidesz oldalán, de mégis vannak olyan lokációk, ahol igyekeznek tönkretenni a friss polgármesterek munkásságát. 

Ilyen Ferencváros is, ahol Baranyi Krisztát nem először vádolják és becsmérlik hazugsáokkal tarkított információk tömkelegével.

A polgármester asszony még tűr. De meddig?

Most éppen az bukott ki, hogy a sajtószabadságot féltik Baranyi Krisztinától. A terjesztő egy propagandalap újságírója, Veres László,  ki csekély nettó 500 ezer forintért vállalta el a főszerkesztő pozíciót a helyi lapnál, miután lakásmutyizott egy jót. Utóbbi kapcsán az ügyészség jelenleg is nyomoz a ferencvárosi fidesz oszlopos tagja után. 

Baranyi Kriszta viccesnek titulálta a történéseket, mi sokkal inkább tartjuk ezt már felháborítónak.

Úgy tűnik, a Fidesz-bábok akkor sem állnak le, ha már elbukás szélén van a szeretett kormánypártjuk. 

"Most azzal vádol, hogy cenzúrázni akarom azt a lapszámot, amelyet elkezdtek összeállítani a munkatársak, az ő vezetése alatt.Természetesen nem utasítottam senkit, hogy a Ferencváros újságot megjelenés előtt mutassák meg nekem, bár ilyen főszerkesztő mellett indokolt is lehetett volna."- fogalmazta meg bejegyzésében Baranyi.

A posztból az is kiderül, hogy a levelet, amiben az állt, hogy az újságot nyomdába történő továbbítás előtt a polgarmester@ferencvaros.hu e-mail címre küldjék el, a volt polgármester kabinetjének irodavezetője kérelmezte. 

Baranyi azt is hozzá tette, hogy bár korábban ez volt a szokás, ezen IS hamarosan változtatni fog.

Türelmet kívánunk a ferencvárosi polgármesternek!

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Karácsony Gergely is megemlékezett a Hableány katasztrófájáról

A hajóbaleset egy éves évfordulóján a főpolgármester, a külügyminiszter és a dél-koreai nagykövet együtt látogatott a Duna-partra.

  • 2020.05.29

Karácsony köszönetet mondott a hős állatmentőknek

Budapest főpolgármestere odafigyel a legkiszolgáltatottabbakra is. Az állatvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet.

  • 2020.05.28

Szeptember végéig hétvégente a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart

A tervek szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.