Szaniszló elérte: kerületi fiatalok is utazhatnak majd németül tanulni

Szaniszló elérte: kerületi fiatalok is utazhatnak majd németül tanulni

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere megállapodást írt alá a kerület német testvérvárosának, Rodingnak a polgármesterével.

Szaniszló Sándor Facebook-oldalán osztotta meg a hírt: Pestszentimre - Pestszentlőrinc német testvérvárosának polgármesterével, Franz Reicholdal együtt fog pályázni a "Europe for Citizens" programra. Ennek köszönhetően a kerület fiataljai kiutazhatnak majd német nyelvet tanulni. 

Utazva tanulhatnak nyelvet a XVIII. került fiataljai!

Szaniszló Sándor megköszönte a munkát Nagy Károly, ifjúsági tanácsnoknak, amiért előkészítette a szükséges megállapodást.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.