Szaniszló jelentős változásokat fog elérni a XVIII. kerületben

Szaniszló jelentős változásokat fog elérni a XVIII. kerületben

Remek dolgok várnak a XVIII. kerületre! Napokon belül megkezdi városvezetői munkáját Szaniszló Sándor, aminek eredményeképp jól látható fejlődés fog megkezdődni a kerület életében. 

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület frissen megválasztott polgármestere Facebook-videóban nyújtott tájékoztatást minden Pestszentlőrinc-pestszentimrei lakosnak arról, mi minden történt már a választások óta eltelt egy hétben. 

A polgármestere elmondta: az átadás-átvételhez szükséges feladatokat már elvégezték. Ennek köszönhetően október 24-én csütörtökön már találkozhat is a korábbi, bukott polgármesterrel, hogy hivatalosan is átvegye a hivatalát. Október 30-á pedig meg is tartja az új városvezetés az alakuló ülését, és hozzálát az érdemi munkához. 

Szaniszló teljesíti ígéreteit!

Szaniszló hozzátette, amilyen gyorsan csak lehet hozzálát azon ügyek elintézéséhez, amelyekkel megkeresték a helyi lakosok a kampány során.

Szaniszló: Rengeteg helyen fog elkezdődni a járdafelújítás, útépítés, csapadékvíz-elvezetés!

Éppen ezért egy éven belül már jól látható lesz, hogy az előző, Fidesz-báb városvezetés hibáit elkezdte kijavítani Szaniszló Sándor és csapata. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.14

A BKK járatain még mindig kötelező a maszkviselés – Leszállíthatják, akin nincs maszk!

Lazult a fegyelem, azonban a vírus terjedése a nyári melegre sincs tekintettel. Hordjunk maszkot, és hordjuk helyesen!

  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!