Szaniszló jelentős változásokat fog elérni a XVIII. kerületben

Szaniszló jelentős változásokat fog elérni a XVIII. kerületben

Remek dolgok várnak a XVIII. kerületre! Napokon belül megkezdi városvezetői munkáját Szaniszló Sándor, aminek eredményeképp jól látható fejlődés fog megkezdődni a kerület életében. 

Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület frissen megválasztott polgármestere Facebook-videóban nyújtott tájékoztatást minden Pestszentlőrinc-pestszentimrei lakosnak arról, mi minden történt már a választások óta eltelt egy hétben. 

A polgármestere elmondta: az átadás-átvételhez szükséges feladatokat már elvégezték. Ennek köszönhetően október 24-én csütörtökön már találkozhat is a korábbi, bukott polgármesterrel, hogy hivatalosan is átvegye a hivatalát. Október 30-á pedig meg is tartja az új városvezetés az alakuló ülését, és hozzálát az érdemi munkához. 

Szaniszló teljesíti ígéreteit!

Szaniszló hozzátette, amilyen gyorsan csak lehet hozzálát azon ügyek elintézéséhez, amelyekkel megkeresték a helyi lakosok a kampány során.

Szaniszló: Rengeteg helyen fog elkezdődni a járdafelújítás, útépítés, csapadékvíz-elvezetés!

Éppen ezért egy éven belül már jól látható lesz, hogy az előző, Fidesz-báb városvezetés hibáit elkezdte kijavítani Szaniszló Sándor és csapata. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja. 

  • 2020.03.25

Karácsony: csak a többség által támogatott döntéseket hozok meg

Karácsony Gergely a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetben a Fővárosi Közgyűlés feladat- és hatáskörében eljárva csak olyan döntéseket hoz meg, amelyeket a testület többsége támogat. A főpolgármester ezt szerdán közölte a Facebook-oldalán közzétett videójában.