Szaniszló: Minden játszótéren lesz mosdó, pelenkázó

Szaniszló: Minden játszótéren lesz mosdó, pelenkázó

Minden XVIII. kerületi játszótérre pelenkázóval, mosdókkal felszerelt vizesblokkot telepít polgármesterré választása után Szaniszló Sándor közös ellenzéki jelölt.

Összeállította közös kerületi programját Pestszentlőrincen az egyesült ellenzék. Ennek egyik lényeges pontját emelte ki Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje legújabb Facebook-videójában

Szaniszló: Vizesblokkot minden játszótérre!

Szaniszló Sándor és képviselőjelöltjei a helyi Fidesz-báb városvezetés leváltása után minden kerületi játszótéren vizesblokkot alakít majd ki mosdókkal, pelenkázókkal felszerelve. Példaként hozta fel a kispesti Kós Károly téri játszóteret, ahol fenntartanak egy kulturált vizesblokkot. 

Az emberek megkérdezésével hoznak döntéseket!

Az ellenzék közös programjában hangsúlyozzák: nem hoznak döntéseket az emberek feje felett. Éppen ezért szavazást fognak indítani arról, mely játszótereket újítsák fel elsőképp. 

Hogy megtudják, mely játszótereket újítsák fel legkorábban, az emberek véleményét kérdezik meg Facebookon.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.