Szaniszló: Minden játszótéren lesz mosdó, pelenkázó

Szaniszló: Minden játszótéren lesz mosdó, pelenkázó

Minden XVIII. kerületi játszótérre pelenkázóval, mosdókkal felszerelt vizesblokkot telepít polgármesterré választása után Szaniszló Sándor közös ellenzéki jelölt.

Összeállította közös kerületi programját Pestszentlőrincen az egyesült ellenzék. Ennek egyik lényeges pontját emelte ki Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje legújabb Facebook-videójában

Szaniszló: Vizesblokkot minden játszótérre!

Szaniszló Sándor és képviselőjelöltjei a helyi Fidesz-báb városvezetés leváltása után minden kerületi játszótéren vizesblokkot alakít majd ki mosdókkal, pelenkázókkal felszerelve. Példaként hozta fel a kispesti Kós Károly téri játszóteret, ahol fenntartanak egy kulturált vizesblokkot. 

Az emberek megkérdezésével hoznak döntéseket!

Az ellenzék közös programjában hangsúlyozzák: nem hoznak döntéseket az emberek feje felett. Éppen ezért szavazást fognak indítani arról, mely játszótereket újítsák fel elsőképp. 

Hogy megtudják, mely játszótereket újítsák fel legkorábban, az emberek véleményét kérdezik meg Facebookon.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.