Szaniszló Sándor 3000 maszkot vitt a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe

Szaniszló Sándor 3000 maszkot vitt a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe

Szaniszló Sándor (DK) a XVIII. kerület polgármestere szerint még mindig nincs elegendő maszk az orvosi rendelőkben, ennél is nagyobb probléma, hogy tesztelés sincsen.

Az egészségügyi szolgálat részére 3000 darab, részben a Városgazda varrodájában készült maszkot adtam át. Ezek legfőképp a háziorvosukat látogató betegek védelmét fogják szolgálni - írja Facebook oldalán Szaniszló Sándor.

A központi propagandában megjelent híresztelések ellenére a szakrendelők továbbra sem rendelkeznek megfelelő mennyiségű maszkkal - véli a polgármester.

De a legnagyobb probléma az, hogy a tesztelések hiánya miatt egy sor egészségügyi szolgáltatást nem lehet elvégezni, például: endoszkópia, fogászat és egynapos sebészeti beavatkozások.

A szükséges tesztek biztosításának ügyében az Operatív Törzshöz fordultam, akiktől várom a válaszukat és az intézkedésüket.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain. 

  • 2020.07.02

Karácsony: Újraindul a Fővárosi Lakásrezsi Támogatás

Budapestnek végre olyan politikus áll az élén, aki nemcsak ígérget a kampányban, de betartja a szavát és tényleg azoknak az érdekét nézi, akik megválasztották: Karácsony Gergely!

  • 2020.07.01

Mélyen vallásos életet élt Szijjártóék pedofil nagykövete, egy év felfüggesztettel megúszta

A bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Kaleta Gábort.