Szaniszló Sándor bemutatja, milyen a felelős viselkedés a koronavírus kapcsán

Szaniszló Sándor bemutatja, milyen a felelős viselkedés a koronavírus kapcsán

Szaniszló Sándor részvételével közös intézkedési tervet dolgoznak ki a fővárosi kerületek a koronavírus veszélyének csökkentése érdekében.

A XVIII. kerület hathatós közbenjárásával dolgoznak ki közös intézkedési tervet a fővárosi kerületek. Ennek célja, hogy a koronavírussal kapcsolatos veszélyeket a lehető legjobban lecsökkentsék. 

Szaniszló Sándor ezzel kapcsolatos Facebook-bejegyzésében leírta, hogy a prevenciós feladatok felmérésében részt vesz Pestszentimre - Pestszentlőrinc is.

Szaniszló: Bízunk benne, hogy hozzánk nem jut el a járvány, de fel kell készülni rá, mert ez a felelős magatartás.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, ezeket az egyeztetéseket dr. László Imre, Újbuda polgármestere kezdeményezte. Szerinte ugyanis az önkormányzatoknak kötelességük, hogy bizonyos dolgokat megtegyenek. 

Jelenleg nagyon nagy szükség lenne az állam általi óvintézkedésekre, de a kormány attól tart, hogy olyan protokollt hoznak létre, amellyel összekeverik az állam feladatát a kisebb közösségek feladatával.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.