Szaniszló Sándorék átadták a Zsebők Zoltán Szakrendelő megújult laborját

Szaniszló Sándorék átadták a Zsebők Zoltán Szakrendelő megújult laborját

Szaniszló Sándor (DK) kerületünk polgármestere, Kassai Dániel független önkormányzati képviselő és Dr. Szebényi Attila főigazgató társaságában adta át a teljesen felújított, korszerű laboratóriumot. Ezzel még nincs vége az egészségügyi fejlesztéseknek.

Szaniszló Sándor a Facebookon azt írja, hogy az Önkormányzat 65 millió forinttal támogatta az összességében 220 milliós beruházást.

 

 

A most átadott laboratórium az egyik legkorszerűbb Magyarországon. A felújításra nagy szükség volt már - mondja a polgármester. 

Az egészségügyi fejlesztések ezzel még nem értek véget. Azért lobbizunk, hogy Kerületünk az 50 milliárdos Fővárosi Egészségfejlesztési Alapból 2,5 milliárd forintot kapjon - írja Szaniszló Sándor.
A polgármester azt szeretné, ha 2021 és 2023 között kívül és belül teljesen megújulna a Zsebők Zoltán Szakrendelő. Ebbe beleértve a műszereket, és a gyógyulást segítő komplett felszerelést.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain. 

  • 2020.07.02

Karácsony: Újraindul a Fővárosi Lakásrezsi Támogatás

Budapestnek végre olyan politikus áll az élén, aki nemcsak ígérget a kampányban, de betartja a szavát és tényleg azoknak az érdekét nézi, akik megválasztották: Karácsony Gergely!

  • 2020.07.01

Mélyen vallásos életet élt Szijjártóék pedofil nagykövete, egy év felfüggesztettel megúszta

A bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Kaleta Gábort.