Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Ha a nagyvárosokat nézzük, a hetvenegy éves tapló főpolgármesternél, Tarlós Istvánnál nincs öregebb városvezető Európában. Ideje volna nyugdíjba küldeni!

Az EzaLényeg.hu gyűjtése szerint a 71 éves Tarlós István nemcsak az európai fővárosok vezetői közül a legidősebb, de átlagosan a főbb nagyvárosokat nézve sem találunk nála öregebb polgármestert. Tarlós életkora nagyjából 20 évvel haladja meg a kigyűjtött városvezetők átlagos korát, ami 51 év. Gyűjtésünkben összesen 40 városvezetőt tekintettünk át Európából.

Legöregebb polgármesterek Európa nagyvárosaiban
1. Tarlós István, Budapest, 71 éves
2. Marianne Borgen, Oslo (Norvégia), 68 éves
3. Zoran Janković, Ljubljana (Szlovénia), 66 éves
4. Giorgos Kaminis, Athén (Görögország), 65 éves
5. Milan Bandić, Zágráb (Horvátország), 63 éves

Félreértés ne essék, Tarlós Istvánnal nem az a legfőbb gond, hogy túl idős, hanem az, hogy Orbán Viktor bábjaként semmiben sem dönthet önállóan, ráadásul annyira nem bírja már idegekkel a munkájával járó stresszt, hogy naponta ordibál magából kikelve politikai ellenfeleivel, de még a saját kampánystábjával is elmérgesedni látszik a viszonya. Nyugdíjba kéne már vonulnia.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.