Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Ha a nagyvárosokat nézzük, a hetvenegy éves tapló főpolgármesternél, Tarlós Istvánnál nincs öregebb városvezető Európában. Ideje volna nyugdíjba küldeni!

Az EzaLényeg.hu gyűjtése szerint a 71 éves Tarlós István nemcsak az európai fővárosok vezetői közül a legidősebb, de átlagosan a főbb nagyvárosokat nézve sem találunk nála öregebb polgármestert. Tarlós életkora nagyjából 20 évvel haladja meg a kigyűjtött városvezetők átlagos korát, ami 51 év. Gyűjtésünkben összesen 40 városvezetőt tekintettünk át Európából.

Legöregebb polgármesterek Európa nagyvárosaiban
1. Tarlós István, Budapest, 71 éves
2. Marianne Borgen, Oslo (Norvégia), 68 éves
3. Zoran Janković, Ljubljana (Szlovénia), 66 éves
4. Giorgos Kaminis, Athén (Görögország), 65 éves
5. Milan Bandić, Zágráb (Horvátország), 63 éves

Félreértés ne essék, Tarlós Istvánnal nem az a legfőbb gond, hogy túl idős, hanem az, hogy Orbán Viktor bábjaként semmiben sem dönthet önállóan, ráadásul annyira nem bírja már idegekkel a munkájával járó stresszt, hogy naponta ordibál magából kikelve politikai ellenfeleivel, de még a saját kampánystábjával is elmérgesedni látszik a viszonya. Nyugdíjba kéne már vonulnia.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.