Tiszteletreméltó kampányhadjáratot folytat Pintér Tamás

Tiszteletreméltó kampányhadjáratot folytat Pintér Tamás

Vasárnap sor kerül a dunaújvárosi helyi időközi választásra, ahol a város polgármestere, Pintér Tamás minden erejével Kálló Gergely képviselőjelöltet támogatja. 

Az elmúlt időszakban dícséretre méltó, pozitív kampányt folytattak, de Pintér tegnapi posztjától tátva maradt a szánk. 

A polgármester mindent megtesz a győzelem érdekében, ugyanis személyesen kereste fel a dunaújvárosi lakosokat, hogy arra biztassa őket, szavazzanak Kálló Gergelyre.

Ilyen polgármestre még soha nem volt a városnak, minden elismerésünk az övé! Ha ilyen kimagaslóan harcol egy kampányidőszakban, mit tehet majd a lakosokért? A mosolygós fotók pedig reméljük azt jelentik, jól sikerültek a látogatások!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.