Továbbra is virágzik az érdi sportélet

Továbbra is virágzik az érdi sportélet

Csőzik László polgármester ígéretéhez híven a város az utánpótlásra koncentrál a sportban. Ennek keretein belül ma átadták az Érd Kiváló Sportolója és az Érd Kiváló Sportcsapata díjakat.

A polgármester büszkén számolt be róla facebook oldalán, hogy mennyi kiváló ifjú sportolója van Érdnek.

Elég csak végignézni a korábbi díjazottak listáját. Az is kiderül belőle, hogy városunk sportélete mennyire gazdag, sokrétű. A tenisztől a karatéig, a tollaslabdától az akrobatikus tornáig és rock and rollig, az ökölvívástól a vitorlázásig számos szakágban ott vagyunk az élvonalban.

Csőzik László egyébként komolyan gondolja, hogy mindent meg fog tenni Érd sportsikereiért. Még magát Mészáros Lőrincet az ország leghíresebb strómanját is felkereste és megkérte, támogassa már a hasznos ügyet a sok lopott közpénzből.

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.