Újabb lépéseket tett László Imre a rászorulók támogatása érdekében

Újabb lépéseket tett László Imre a rászorulók támogatása érdekében

Dr. László Imre Újbuda polgármestereként együttműködést írt alá az Auchannal a hátrányos helyzetűek további támogatása érdekében. 

Újbuda egyik sikersztorijának számít az Esélyek utcája program. Ennek lényege, hogy Újbuda Önkormányzata az esélyegyenlőség elve alapján a hátrányban élő, nehézséggel küzdő lakosai életminőségét a civil és a vállalati partnereivel közösen javítani tudja. 

A sikerre való tekintette most újabb együttműködési megállapodást kötött Újbuda Önkormányzata és az Auchan Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Ez egy nagyon fontos együttműködési megállapodás a kerület életében!

A megállapodást Dr. László Imre polgármester és Balázs Ildikó, az Auchan vállalati kapcsolatok és minőségügyi igazgatója írták alá.

Ez a megállapodás garantáltan további segítséget fog jelenteni a kerületben élő hátrányos helyzető lakosoknak. 

(Kiemelt kép: Újbuda Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.09

Karácsony megálljt parancsol a hazugságoknak a Pesti úti idősek otthona ügyében

Budapest főpolgármestere azonnal reagált a nyugdíjas otthonnal kapcsolatos fejleményekre. Összeszedte a tényeket és a hazugságokat, hogy senki ne dőljön be az álhíreknek.

  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.