Zugló folytatja a járvány elleni védekezést

Zugló folytatja a járvány elleni védekezést

Zuglóban továbbra is érvényben maradnak azok a rendelkezések, amelyek a kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben léptek hatályba. Tehát zárva maradnak az iskolák, óvodák, bölcsődék, könyvtárak, játszóterek stb.

Az erről szóló utasítást Horváth Csaba polgármester és Tiba Zsolt jegyző adta ki Zugló országgyűlési képviselőjével, Tóth Csabával egyetértésben.

A döntés értelmében az önkormányzat tulajdonában, fenntartásában működő társaságok és intézmények továbbra is követik a kormánynak és a kormányzati szerveknek a koronavírus-járványra vonatkozó rendelkezéseit és iránymutatásait.

Zugló vezetésének döntése március 26-án lép hatályba és mindaddig érvényben marad, míg az Országgyűlés nem dönt a veszélyhelyzettel kapcsolatban meghozott rendelkezések meghosszabbításáról.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.

  • 2020.06.03

Karácsony Gergely: Ugyanaz az ellenfél, mint eddig

A helyzet javult, de a veszély még nem múlt el. Megint sok múlhat a budapestieken - Karácsony Gergely főpolgármester szerint.

  • 2020.06.02

Karácsony Gergely: Nincs annál fontosabb, hogy valaki szabadon önmaga lehessen!

"Budapest ereje sokszínűségében rejlik." - Karácsony Gergely köszöntője a Pride hónap alkalmából: