Címke: bangóné borbély ildikó

2020.05.17

MSZP: a kórházakból került idősotthonokba a vírus

Az MSZP szerint az állami fenntartású kórházakból került az önkormányzati idősotthonokba a koronavírus - mondta Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő.

2020.05.05

Bangóné: Kásler Miklós húzzon el a közéletből

A Magyar Szocialista Párt ember- és országvédelmi petíciójáról beszélt Bangóné Borbély Ildikó a balassagyarmati kórház elől. A kórház egy tragikus haláleset színhelye volt a napokban.

2020.04.23

Női ellenzéki képviselők tiltakoznak Szabó Tímea megtámadása ellen

A Magyar Nemzetben gyalázatos cikk jelent meg Szabó Tímeáról, a Párbeszéd frakcióvezetőjéről. Az Országgyűlés női ellenzéki képviselői közösen tiltakoznak a náci időket idéző írás ellen, egyúttal szolidaritást vállalnak Szabó Tímeával.

2020.04.19

MSZP: teljes bizalomvesztés küszöbén a Fidesz

Az MSZP szerint a teljes bizalomvesztés küszöbén áll az Orbán-kormány, mivel az emberek úgy érzik, hogy nem játszik tiszta lapokkal, hátráltatja a koronavírus-járvány megfékezését - mondta Bangóné Borbély Ildikó.

2020.04.16

Az MSZP képviselői személyesen nézték meg, hol vannak a védőfelszerelések

Az MSZP három országgyűlési képviselője személyesen ment el a védőfelszereléseket tároló raktárba. Nagyon nem örültek annak, amit tapasztaltak.

2020.04.15

MSZP: Kásler fegyvert tart a kórházigazgatók fejéhez

A járványhelyzet miatt elrendelt kórházi férőhely-felszabadításokkal Kásler Miklós fegyvert tart a kórházigazgatók fejéhez, szembefordítja őket orvosi esküjükkel - közölte Bangóné Borbély Ildikó.

2020.02.21

MSZP: vissza kell állítani az egészségbiztosítási felügyeletet

Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a parlamentnek ennek érdekében.