Címke: Bulvár

2020.03.07

5 tipp, hogy mindig rend legyen otthon

Ismeritek azt a mondást, hogy olyan kitakarítani egy gyerekekkel teli házat, mint Oreo-t enni fogmosás közben? Ha még nem hallottátok, akkor is minden bizonnyal egyetértetek vele. 

2020.02.13

A legjobb last-minute ajándékok Valentin-napra

Az a helyzet, hogy holnap eljön az év legnyálasabb napja, és míg a férfiakat könnyen levehetjük a lábukról egy szexi fehérneművel, a nőknél a Valentin-napi meglepetés jóval nagyobb odafigyelést igényelhet.

2020.01.21

Újra összejönnek? Brad Pitt és Jennifer Aniston intim közelségben!

Mindenki szíve hevesebben kezdett verni, amikor a fotósok által kiválóan megörökített Jennifer Anistonról és Brad Pittről készült képek napvilágot láttak.

2019.12.18

A TOP 5 legmenőbb magyar celeb az Instagramon

Az Instagramot senkinek nem kell bemutatni, hiszen évek óta a legkedveltebb közösségi platform,  AMIT naponta legalább ötször végiggörgetünk, AHOL irigykedhetünk a tökéletesere photosoppolt életekre és AMI az úgynevezett influencerek aranybányája. 

2019.11.05

Csak Harry herceg tud így válaszolni egy bókra

Harry herceg szombaton a Rugby World Cup döntőjére utazott Japánba, ahol az esemény előtt helyi kisiskolás gyerekekkel is találkozott. 

2019.10.30

Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Olyan pletkyák láttak napvilágot az elmúlt napokban, amelyek azt engedik sejtetni, hogy a királyi pár azt tervezi, november végétől az év végéig kivánják magukat a forgalomból.

2019.10.10

Harry herceg és Ed Sheeran közös videót posztoltak

Harry herceg szeretett városában ünnepelte a Mentálhigiénés Világnapot, amely számára különös jelentőséggel bír. A herceg több programon is részt vett Nottingham-ban, hogy megnézze, a gyerekek mit tanulnak az érzelmi biztonságról.

2019.10.09

A hercegi család reklámja felrobbantotta az internetet

Micsooda? William herceg, Kate Middleton, Harry herceg és Meghan Markle együtt egy reklámban? De még mennyire! A kampány üzenete pedig még ennél is fontosabb.