Címke: gulyás gergely

2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

2020.03.11

Rendszeres kapcsolattartást ígért a frakciókkal a koronavírus-járvány ügyében a kormány

Rendszeres kapcsolattartást ígért a parlamenti frakciókkal a koronavírus-járvány ügyében Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerda este a Parlamentben tartott megbeszélés után.

2020.02.18

50 milliárdot kap egészségügyi fejlesztésre Budapest

Az elkövetkezendő öt évben Budapest az egészségügy fejlesztése érdekében összesen 50 milliárd forint központi költségvetési támogatásban részesül.

2019.12.13

Karácsony lenyomta a kormányt: rendeletbe foglalják az atlétikai vb-vel kapcsolatos feltételeket

Karácsony Gergelynek sikerült érvényesítenie a budapesti polgárok érdekeit: az atlétikai világbajnokságra olyan létesítmény valósul meg, melyet rendezvény után valamennyi sportot szerető ember használhat majd.

2019.09.24

A Kúria szerint rendben van, hogy Gulyás Karácsony ellen kampányol

A fideszes Alaptörvény nem írja elő az állami szervek semlegességét a választási kampányban, ezért érvényes NVB-határozat.

2019.09.20

Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne a fideszes hazugsággyár

Miután Karácsony Gergely csekket vitt Rogán Antal új luxusvillájához, hogy elmondja, ő sem bújhat majd ki a Tiborcz-adó alól, a propagandaminiszter egyből ráeresztette Origo nevű szennylapját. Nagyon rosszul sült el!

2019.09.18

Még a tapló főpolgármesternek is sok a Fidesz zsarolása

Sok minden van ebben a kampányban, aminek a korrektsége megkérdőjelezhető - mondta Tarlós a Gulyás-féle zsarolásról.

2019.09.18

Karácsony: Gulyás Gergely nem fenyegetheti a budapestieket!

Hogy azonnal visszavonja a budapestieket megfenyegető, megzsaroló kijelentéseit, Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje nyílt levélben fordul Gulyás Gergelyhez

 

2019.09.16

A TASZ feljelentette Gulyás Gergelyt, mert Tarlósnak kampányolt

Mivel Gulyás Gergely a kormány hivatalos álláspontját közvetítő Kormányinfón Tarlós István mellett kampányolt, A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) választási kifogást készített Karácsony Gergely beadásával. A kifogásban a jogsértés megállapítását, attól való eltiltást és bírság kiszabását is kérik.