Címke: Gulyás Gergely

2020.05.07

Most már azt mondja Gulyás, a budapestiek is vidékre látogathatnak

Karácsony Gergely frappánsan reagált a kormány össze-vissza kommunikálására.  A DK szerint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőnek távoznia kell az emberek félrevezetése miatt!

2020.05.06

Orbánék továbbra sem akarnak tesztelni, hiába tanácsolják a szakértők

Még a kormány által felkért szakértő is azt javasolta Orbánéknak, hogy sokkal többet kellene tesztelni, mint amennyit eddig teszteltek. De a felcsúti miniszterelnök nem szereti, ha megmondják neki mit csináljon, így nem törődik a szakember javaslataival sem.

2020.03.13

Orbán ellen fordult a Fidesz a tanárok fizetése miatt?

Hétpárti egyeztetés után Gulyás Gergely kijelentette: hétfőtől bezárhatják az iskolákat, a tanárok nem maradnak pénzük nélkül. Orbán alul maradt a pártjával szemben, a Fidesz ellene fordulhatott.

2020.02.27

A kormány szerint nincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon

Továbbra sincs koronavírusos megbetegedés Magyarországon, nincs olyan minta, amely azt igazolná, hogy bárki megfertőződött volna - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

2019.09.26

Fidesz gyűlöletgépezet: Most épp a szegényeken a sor

A Fidesz gyűlöletgenerátora most a migránsok után a szegényeket vette célba. Lezárják az aluljárókat, hogy a hajléktalanok ne tudjanak lemenni. Ki lesz a következő, akit majd gyűlölni kell?