Címke: Gyöngyöspata

2020.05.12

Elbukott a Fidesz kegyetlenkedése - fizetni kell a gyöngyöspatai roma diákoknak

A Kúria kimondta, ki kell fizetni a kártérítést a szegregált gyöngyöspatai roma diákoknak. A kártérítést tehát csak pénzben lehet kifizetni. 

2020.05.11

Ezer maszk és tartós élelmiszerek - Így segíti a DK a gyöngyöspatai romákat

Mert van még olyan párt Magyarországon, ahol nem menő a rasszizmus. Ezer maszkkal és tartós élelmiszerekkel segíti a DK a gyöngyöspatai roma önkormányzatot.

2020.03.21

Kutatás: csak a fideszesek értenek egyet Kovács Zoltánnal Gyöngyöspata-ügyben

Az EzaLényeg.hu megbízásából készült kutatásból kiderül: a megkérdezettek kétharmada nem ért egyet Kovács Zoltánnak a gyöngyöspatai kártérítési ügyben tett nyilatkozataival, többségük sokkal inkább Željko Jovanović álláspontján van.

2020.03.12

Családokkal kegyetlenkedik a kormány az igazságosságra hivatkozva

Zeljko Jovanovic roma jogvédő szerint Kovács Zoltán, a magyar kormány magas rangú tisztségviselője letette voksát a kegyetlenkedés mellett.

2020.03.05

Jovanovic: meg kell állítani Orbán romaellenes gyűlöletkeltését

A Fidesz folyamatosan terrorizálja a roma lakosságot. Korábban csak akkor kaphattak közmunkát, ha a Fideszre szavaztak. Fenyegették őket, most uszításba kezdtek ellenük. Nagyon veszélyes, amit Orbán művel - hívja fel a figyelmet az egyik legsikeresebb roma jogvédő, Zeljko Jovanovic.

2020.02.27

A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

Ilyen egy aljas vámpírkormány: Miközben Orbán a dúsgazdag üzletembereknek milliárdos  ad, addig a cigányok jogos kártérítését megtagadja.

2020.02.14

Setét Jenő a cigány gyerekeknek adja a kormány pénzét

A neki megítélt Raoul Wallenberg-díjért kapott összeget nem tartja meg, hanem a gyöngyöspatai roma tanodának adományozza.

2020.02.13

Erősödik a civil ellenállás Orbán gyűlöletpolitikájával szemben

Petícióval tiltakoznak és több tüntetést tartanak az ellen, hogy Orbán döntse el, ki kaphat és ki nem kaphat kártérítést Gyöngyöspatán.

2020.01.28

Folytatja a Fidesz a cigányok elleni uszítást

Orbán elkezdte, fideszes bábjai pedig fullba tolják a mérhetetlenül veszélyes és káros uszítást a magyarországi cigányság ellen.

2020.01.17

Orbán szerint pénzt nem adhat Gyöngyöspatának

Orbán Viktor a mai reggelt a Kossuth Rádióban kezdte, ahol félórás interjú keretein belül megemlítette Gyöngyöspatát, a börtönbotrányt, a Néppártot, Ausztriát és minden idők legjobbját, a Soros-ügyet.