Címke: Karácsony

2019.12.28

Így kívántak boldog karácsonyt a fideszes csicskák

Karácsonykor mindenki szereti a másikat. Az ünnepek alatt még a legkorruptabb politikusok is megszánják az egyszerű polgárokat némi jókívánsággal, hogy legyen szeretet, béke és boldogság, és ha lehet felejtsék el a sok lopást, csalást és hazugságot.  

2019.12.22

A legfinomabb karácsonyisüti-receptek glutén nékül

Te is azok közé tartozol, akiknek idén gluténmentesen kell elkészíteniük a karácsonyi finomságokat? Szuper! Hiszen most extrafinom - extralisztmentes sütireceptekkel fogunk elárasztani.

2019.12.20

Így szerezz örömet karácsonykor édesanyádnak!

A karácsonyi időszak kétség kívül a legszebb minden évben, de sokszor a legnehezebb is, hiszen az év végén már mindenki sokkal kimerültebb, fáradtabb és nagyon vágyunk a kiadós pihenésre. 

2019.12.17

A valaha volt legbénább karácsonyi celeb-fotók

Oké, hogy a karácsonyi készülődés a békéről, a meghittségről és a szereteről szól, de azért jól esik néha egy kis humor is, nemigaz?

2019.12.14

Tökéletes receptek: így készítsd el az ünnepi menüt!

10 nap van hátra karácsonyig és még nincsen elképzelésed sem, hogy mi kerüljön Szenteste az asztalra? Igen, ismerős. Pont ezért, egy komplett menüsorral lepünk meg Téged, hogy ne kelljen tovább azon gondolkodnod, hogy milyen finomságokkal rukkolj elő az ünnepekre!

2019.12.13

Ez komoly? Orbán Viktor alakú gyertya karácsonyra?

Tudjuk, hogy a címet megítélve azt gondoltad, hogy biztos valami óriási clickbait cikket készítettünk, de nem. És nem, nem viccelünk, mivelhogy valóban politikusokról mintázott karácsonyi ajándékötleteket hoztunk. 

2019.12.12

A 4 legszebb karácsonyi vásár Magyarországon

Rohamosan közelegnek az ünnepek, ennek apropójából mindenhol megnyitották kapuikat a hangulatos karácsonyi vásárok. De melyek a legszebbek Magyarországon? Összegyűjtöttünk négyet, amit mi nagyon szeretünk.

2019.12.09

A legmenőbb karácsonyi ajándékok a Harry Potter rajongóinak

Nem tudjuk elképzelni, hogy van ezen a világon valaki, aki ne imádná az ikonikus és világszerte ismert Harry Pottert. A könyveket, a filmeket és mindent, amit Roxforttal kapcsolatos. 

2019.11.22

Karácsony: A legnagyobb kihívásokat városi szinten tudjuk kezelni

Karácsony Gergely már szövetségeseket is talált Budapestnek a küzdelemben, hogy elérjék: az EU közvetlenül a városokat támogassa anyagilag.

2019.09.20

A tapló Tarlós régen még nem volt ilyen gyáva

Egy 2006-os felvétel felbukkanásával végképp nevetségessé vált Orbán budapesti bábja, Tarlós István. Kiderült, hogy akkor még nem menekült ennyire a nyilvános vita elől. 

2019.09.17

Kutatás: csak 3% választja el Karácsonyt a sikertől

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából készített kutatása alapján Karácsony szorosan a tapló Tarlós sarkában van: mindössze 3 százalékkal van lemaradva a fideszes főpolgármestertől.