Címke: korrupció

2020.04.03

Elengedték a kezét: kikérte Boldog István mentelmi jogát a főügyész

Polt Péter legfőbb ügyész az Országgyűlés elnökénél kérte Boldog István, fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. EU-s pályázatok elcsalása miatt került gyanúba.

2020.03.13

A koronavírus-járvány tragikus aktualitást adhat a fideszes lélegeztetőgép-mutyinak

Hadházy Ákos korrupcióinfója szerint az állam dupla áron vásárolt lélegeztetőgépeket. Ennek eredménye, hogy a fele annyi koronavírusos beteg kaphat intenzív ellátást.

2020.03.05

Orbán rokonának üzlettársa 779 millióért épített 2,5 kilométer kerékpárutat Pakson

Sebestyén Roland több egyszerű fideszes oligarchánál. Közvetlenül Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök családjához köthető.

2020.03.01

Még 3 milliárddal tömi ki a Fidesz Schmitt Máriát

Újabb 2,9 milliárd forintot kap közpénzből a kőfideszes Schmitt Mária által vezetett alapítvány, de jut egy kis apró Bayer Zsoltéknak is.

2019.12.23

Családbarát kormányzás: dől a lé Orbán családjához!

Újabb cikkben bizonyítjuk: csak egy ócska, hazug kommunikációs fogás, amikor a Fidesz családbarátnak próbálja beállítani magát. Valójában csak saját rokonaikat, így Orbán Ráhel és Tiborcz Istvánt tömik ki pénzzel.

2019.12.17

A maffiózó Simonka rokonaira is börtön vár

A fideszes maffiózó Simonka 32 társával együtt vonulhat végre börtönbe. Ez Magyarország egyik legnagyobb maffiapere lehet.

2019.12.05

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérét

Karácsony Gergely kirúgta az FKF vezérigazgatóját, mivel elfogadhatatlan módon kezelte a decemberi első havazást, ráadásul Orbán és Mészáros pénztárcáját tömte a budapestiek pénzéből.

 

2019.12.04

F. Petra rács mögött karácsonyozik: fideszes bukott le uniós pénzek lenyúlásával

Letartóztattak egy fideszes politikust, mert csalhatott az uniós pénzekkel. A pártutasítást követte vajon?

2019.12.03

Dupla áron vesz vissza a Belváros egy Rogánék által eladott ingatlant

Pontosan 815, 5 millió forintról beszélünk. Ekkora összeg üti a markát a MAZ Investment nevű cégnek, ha a Belváros elutalja az összeget. 

2019.11.07

Borkai elhúzza a csíkot, avagy a lólengő felemelkedése és bukása

Noha manapság a Fidesz Magyarországán bármi megtörténhet (elég annyi: Polt Péter) Borkai Zsolt politikai pályafutásának alighanem vége.

2019.11.06

Győri ellenzék: Borkai lemondása jó hír, de megkésett

Jó hírnek, de megkésettnek tartja Borkai Zsolt lemondását Győr polgármesteri posztjáról Glázer Tímea, a DK városi szervezetének elnöke, korábbi polgármesterjelölt.

2019.11.06

DK: az ÁSZ vizsgálja ki a győri önkormányzat korrupciógyanús ügyeit!

Az ÁSZ az ellenzéki pártokhoz szinte hetente vizsgálatot tartani, de az nem volt sürgős és fontos, hogy a Borkai Zsolt vezette Győr ügyeit feltárják - állítja a DK.

2019.11.06

Lemond Borkai Zsolt, új választás lesz Győrött

A szex- és korrrupciós botrányba keveredett fideszes nyílt levélben jelentette be, hogy a győri közgyűlés csütörtöki alakuló ülése után távozik.

2019.10.18

Újabb 9 milliárdos megbízás Mészáros Lőrincnek

Az Opus Global Nyrt. építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a Békés Drén Kft.-vel közösen nettó 9,098 milliárd forint értékű mélyépítési megbízást nyert el a tiszavasvári gyógyszergyár egykori hulladéklerakójának területén a kármentesítési munkálatok első ütemének elvégzésére - tette közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján az Opus.

2019.10.08

Áron alul osztgatja a Fidesz az önkormányzati lakásokat

Egyre több fideszes fővárosi önkormányzat adja el mélyen áron alul a lakásait, pedig elviekben bőven lehetne rajtuk nyerészkedni is. Vajon mi áll megint a háttérben?