Címke: közügy

2019.10.05

Újabb jelentés bizonyítja: Orbánék elüldözik a tanárainkat

Egy friss EU-s jelentés bebizonyította: a Fidesz az út szélén hagyta a pedagógusokat is. Még annyi fizetést sem kapnak, hogy ki tudjanak fizetni egy albérletet!

2019.10.05

Hogyan öl meg a környezetszennyezés Budapesten?

A klímaváltozás és az azzal járó kihívások napjainkra a világ legmeghatározóbb közéleti témája lett. És ez nagyon jól is van így. Azok a politikusok ugyanis, akik nem foglalkoznak a környezetvédelemmel, netalántán még az emberi tevékenység okozta klímaváltozást is tagadják, az életünkkel játszanak!

2019.10.04

Sleppjét is önkormányzati lakással látta el a fideszes polgármester

Az eddig látottaknál is szövevényesebb ingatlanmaffiát működtet Budafok-Tétény polgármestere. Feleségén kívül három fideszes társa is önkormányzati lakásban lébecolhat.

2019.10.04

Ezt nem láttuk jönni: fideszes hangfelvételen leplezik le az Orbán-maffiát

A Fidesz egri helytartója maffiafilmbe illő mondatokkal jellemzi az Orbán-rendszert egy kiszivárgott hangfelvételen.

2019.09.30

5 eset, amikor Tarlós becsicskult Orbánnak

Tarlós Orbán hű csatlósa. Ezt már sokszor bizonyította: minden döntésével erről tesz tanúbizonyságot, mivel Orbán bábjaként nem is tehet meg semmit, amit főnöke jóvá ne hagyna. Összeszedtünk 5 olyan esetet, amikor nagyon nem kellett volna, Tarlós mégis becsicskult Orbánnak.

2019.09.24

Rasszista gyűlöletkampányt indított a Fidesz

Orbán Viktor és a Fidesz egyre szélsőségesebb gyűlöletkeltő kampányt folytat. Ennek megálljt kell parancsolni, mert sebeket okozni könnyű, de meggyógyítani már hosszú és nehéz folyamat.