Címke: Magyar Nemzet

2020.05.19

A sikeres hazudozásért dicséret jár - FFF 15. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát fedjük fel. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő következő részében megmutatjuk, milyen az, amikor egy szánalmas lakájmédia megdícséri gazdáit a sikeres hazudozásért. 

2020.04.21

Így támad a fideszes hazugsággyár, ha valaki beszól Orbánnak - FFF

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. A FideszFéknyúzFigyelő új részében megmutatjuk, hogyan próbálta Orbán propagandabirodalma támadni Donald Tuskot, miután a lengyel politikus nagyon kemény szavakkal bírálta a felcsútit. A bökkenő az, hogy megint csak egy átlátszó hazugságra futotta.

2020.04.17

A Magyar Nemzet szerint Soros támogatja az elküldött kórházigazgatót - FFF

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő hetedik részében tisztázzuk azokat a támadásokat, melyeket a Fidesz az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet felmentett igazgatója ellen elkövet. 

2020.03.24

Apáti Bence szerint a liberálisok terjesztették el a koronavírust - FFF 2. rész

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő második részében Apáti Bence csicskapublicista, a Magyar Nemzet főmunkatársa egyik hazug videójával foglalkozunk.

2019.10.04

Nem nyomoznak Pikó Andrásék ellen

A VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András és stábja ellen megszüntették a rendőrségi nyomozást, habár a józsefvárosi választási iroda ezzel nem ért egyet.