Címke: média

2020.09.03

Rengetegen aggódnak a hazai nyilvánosság állapotáért

Az Európai Bizottság egyik biztosához fordult több szakértő szervezet is, mert Orbánék felszámolják a sajtószabadságot.

2020.08.05

Jobbik: folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása

Továbbra sem képes abbahagyni a Fidesz azt a szokását, hogy képtelen hazugságokat terjesszen a Jobbikról, becsapva így a saját választóit is, emiatt a szolgálatába állított lakájmédia folyamatosan bíróságon kénytelen vesztes perekkel szembesülni - közölte a Jobbik.

2020.07.23

Ilyen uszító címadást még a Fidesz-csicskamédiában is ritkán látni

A Pride elmarad, de a Momentum felvonul az Indexért - ezzel a címmel írja meg az MTVA elsőszámú hírportálja, hogy a köztársaságpártiak tüntetnek az Index fideszes letámadása ellen.

2020.06.29

Mészáros Lőrinc pénzével sáfárkodik az Indexet is markában tartó Vaszily Miklós

A felcsúti milliárdos adott 500 milliót abba a médiavállalkozásba, aminek másik tulajdonosa Vaszily Miklós nemrégiben az Indexre is rátette a kezét.

2020.05.08

Hajdú Péter ezentúl Mészáros Lőrincéknek dolgozik

Úgy látszik Hajdú Péternél is van az a pénz, amiért fideszcsicskává válik, és beáll a lakájmédiához. Ő lett ugyanis a Mészáros Lőrinc feleségének tulajdonában lévő két TV csatorna vezérigazgatója. 

2020.04.02

Tiborcz és Mészáros jogait védi az ellenzéktől a közmédia

Az MTI megtagadta a Demokratikus Koalíció közleményének kiadását, mondván az sérti Mészáros Lőrinc és Tiborcz István személyiségi jogait.

2020.01.25

Keményen nekiment Orbánnak az osztrák köztévé

Az osztrák közszolgálati tévé 1-es csatornájának Gute Nacht Österreich című esti talkshow-jában Orbán antidemokratikus, a szabad sajtó felszámolását célzó intézkedéseit vették sorra. 

2019.09.29

5 dolog, amit soha nem bocsátunk meg Orbánnak

Napokig sorolhatnánk Orbán Viktor és fideszes haverjainak megbocsáthatatlan bűneit. Mi most mégis arra vállalkozunk, összeszedjük a top 5-öt.