Címke: Meghan Markle

2020.02.20

Megvonná a királynő a "királyi" szó használati jogát Harrytől és Meghantól

Egybehangzó szerdai londoni médiaértesülések szerint II. Erzsébet királynő meg akarja tiltani Harry hercegnek és feleségének, Meghan hercegnőnek, hogy a "Royal", vagyis a "királyi" szót márkanévként használják.

2020.02.15

Döbbenet: Harry hercegék visszavonulása miatt 15-en vesztették el a munkájukat!

Harry herceg és Meghan Markle bezárta a Buckingham-palotai irodáját. Munkahelyek szűntek meg.

2020.01.20

Vége: Harry herceg és Meghan többé nem használják királyi címüket

A Buckingham-palota bejelentette, hogy Harry herceg és Meghan többé nem fogják használni HRH (királyi fenség) címüket, és nem kapnak állami forrásokat sem a királyi feladatok ellátására.

2020.01.14

Vonakodva elfogadta Erzsébet királynő Meghan és Harry döntését

Legalábbis most úgy tűnik, Erzsébet királynő elfogadta Meghan és unokája, Harry herceg döntését, miszerint önálló jövőt szeretnének, amit kevésbé terhelnek királyi kötelezettségek. 

2020.01.10

Mit jelent az, hogy Harry hercegék visszalépnek?

Az angol királyi család álompárja bejelentette, hogy elérkezettnek látják az időt arra, hogy végre saját útjukat járják. De mit jelent ez?

2019.10.30

Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Olyan pletkyák láttak napvilágot az elmúlt napokban, amelyek azt engedik sejtetni, hogy a királyi pár azt tervezi, november végétől az év végéig kivánják magukat a forgalomból.

2019.10.10

Harry herceg és Ed Sheeran közös videót posztoltak

Harry herceg szeretett városában ünnepelte a Mentálhigiénés Világnapot, amely számára különös jelentőséggel bír. A herceg több programon is részt vett Nottingham-ban, hogy megnézze, a gyerekek mit tanulnak az érzelmi biztonságról.

2019.10.09

A hercegi család reklámja felrobbantotta az internetet

Micsooda? William herceg, Kate Middleton, Harry herceg és Meghan Markle együtt egy reklámban? De még mennyire! A kampány üzenete pedig még ennél is fontosabb.