Címke: mészáros lőrinc

2020.06.05

Új Simicska: 24 milliárdot keresett Szíjj László

157 milliárd forint értékben értékesítette szolgáltatásait tavaly Szijj László cége. Ez szinte kizárólag állami megrendelésekből származik. Üzemi eredményük 31,5 milliárd volt.

2020.06.03

Pénztáros Lőrinc céghálója 25000 embert dolgoztat

Mi bizonyíthatná jobban, hogy a Fidesz állampárt lett, Mészáros Lőrinc pedig Orbán Viktor strómanja, mint az, hogy ma Magyarországon csak a Magyar Posta foglalkoztat több embert Mészáros Lőrincnél?

2020.05.24

A DK a Puskás Arénára vetítette az ország szégyenét

Mészárosnak minden, az egészségügynek semmi: a DK szerint amíg az egészségügy semmiféle plusz támogatást nem kap a kormánytól, Orbán szomszédja a járványon is jól megszedi magát.

2020.05.13

Exkluzív közeli képek: íme Rogán Antal új villája!

Megkerestük azt a törökvészi ingatlant, amiben sajtóhírek szerint Rogán Antal lakik, miután felesége kiadta az útját. Le is fényképeztük közelről. Mutatjuk.

2020.05.12

Páratlan páros: Rogán Mészáros Lölöhöz költözött?

A 444 kiderítette, hol kénytelen tengetni a napjait Rogán Antal propagandaminiszter, miután felesége kiadta az útját. Úgy tűnik, Mészáros Lőrincék egyik házába költözött be.

2020.04.24

Mészáros Lőrinc keményítőgyára szennyezte be a víztározót

Bizonyíték támasztja alá, hogy a fideszes oligarcha gyárából jutottak a tömeges rosszullétet okozó, környezetkárosító anyagok az Őzse-völgyi tározóba.

2020.04.02

Tiborcz és Mészáros jogait védi az ellenzéktől a közmédia

Az MTI megtagadta a Demokratikus Koalíció közleményének kiadását, mondván az sérti Mészáros Lőrinc és Tiborcz István személyiségi jogait.

2020.03.10

Orbán a koronavírustól is Mészáros Lőrincet félti

Gazdaságvédelmi akciótervet kell meghirdetni a koronavírus miatt - jelentette ki Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitóján. A korábbi tapasztalatok alapján ezzel is Mészáros Lőrinc és bűntársai járhatnak jól.

2020.01.28

Orbán kedvenc magángépe összetalálkozik Mészáros kedvenc jachtjával

Egy osztrák magánrepülőgép, amit Orbán Viktor nagyon szeret használni, tavaly gyanúsan sokszor volt ugyanott, ahol a felcsúti milliárdos gázszerelőhöz köthető máltai luxusjacht is horgonyzott.

2019.11.30

47000 lélegeztetőgép árát költötte stadionra Orbán

Bár a magyar választók már nemegyszer megüzenték a fideszeseknek, elég volt a felesleges stadionberuházásokból, Orbánék mégsem hajlandóak leállni. Felfrissítettük korábbi számításunkat és kiderült: már 47 ezer darab új lélegeztetőgép lehetne az országban a budapesti stadionok árából.

2019.10.18

Újabb 9 milliárdos megbízás Mészáros Lőrincnek

Az Opus Global Nyrt. építőipari divíziójába tartozó Mészáros és Mészáros Kft. a Békés Drén Kft.-vel közösen nettó 9,098 milliárd forint értékű mélyépítési megbízást nyert el a tiszavasvári gyógyszergyár egykori hulladéklerakójának területén a kármentesítési munkálatok első ütemének elvégzésére - tette közzé a Budapesti Értéktőzsde honlapján az Opus.