Címke: orbán

2020.04.04

Még a saját pártjaiban sem bízott Orbán a veszélyhelyzetben

A miniszterelnök szereti kézben tartani az ország- és a kormány ügyeit, még akkor is, ha a frakciója más álláspontot követ.

2020.03.05

Igazságot! Gyurcsány Orbántól kérdez a koronavírusról

Gyurcsány Ferenc videoüzenetben tette fel a legfontosabb kérdéseket a koronavírusról. 

2020.01.08

Újabb vezető fideszes akadt ki Orbánék politikáján

Dübörög a belső háború a Fideszben. Megmosolyogtató azt látni, ahogy kormánypárt működésén vitatkoznak egymással azok az emberek, akik tevőlegesen hozzájárultak a demokrácia leépítéséhez, a NER létrehozásához. 

2019.12.31

2019 legfontosabb politikai történései Magyarországon

Hazánkban és a nagyvilágban is eseménydús év volt 2019. Nem csoda, ha már nem győzöd észben tartani mi minden történt idén a közéletben. Szerencsére mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Ezen cikkünkben az idei év 10 legfontosabb magyarországi eseményét vesszük végig - hogy Neked már ne kelljen. 

2019.12.12

Te sem tudtad, mi a fene az a migránskvóta? Mi sem, de utánanéztünk, és most elmondjuk!

Orbán és csicskái megállás nélkül a migránskvótával fenyegetőznek. Na de mégis mi az? Mivel Orbánéknak egy szavát sem lehet már elhinni, utánajártunk a valóságnak. 

2019.11.30

Orbán még akkor is csak elvesz, amikor azt hazudja, támogatást nyújt

Erre is csak Orbán képes: arról hazudozik, hogy támogatja a nyugdíjasokat, miközben valójában csak kizsákmányolja őket.

2019.11.27

Mióta Orbán miniszterelnök, nem volt hajlandó nyugdíjminimumot emelni

Kiderült, hogy a Fidesz-kormány továbbra sem hajlandó nyugdíjminimumot emelni. Ezzel immár 11 éve nem változott a mindössze 28 500 forintos öregséginyugdíj-minimum összege.

2019.11.26

Milliárdokkal gazdagodik Mészáros az atomerőmű miatt

Orbán kedvenc csicskája újabb 3 milliárd forinttal lehet gazdagabb. Ezúttal a paksi atomerőmű környékén alakít át víziközműveket.

2019.11.20

Az Iszlám Állam terroristáit segítette Orbán barátja

A török offenzíva Szíriában hozzásegítette az Iszlám Állam nevű terrorszervezet dzsihadistáit ahhoz, hogy újraszerveződjenek - állapította meg a Pentagon kedden nyilvánosságra hozott dokumentuma.

2019.11.18

Undorító! Már a fizetős kórházi szobákat is ellepték az egerek

Míg Orbán és dúsgazdag csicskásai a legelitebb magánkórházakba járhatnak, addig nekünk egerekkel és patkányokkal kell osztozkodnunk az undorító állami egészségügyi intézményekben. 

2019.11.07

Karácsony is tüntetett a népirtó Erdogan ellen

Karácsony Gergely nem olyan ember, akinek hatalmon hirtelen megváltozna a véleménye. Főpolgármesterként ugyanúgy tüntetett Erdogan ellen, ahogyan több ezer másik magyar ma.

2019.10.09

Bede Zsoltnak elgurult a gyógyszere: műpénisszel rohangált a városban

Nem hittük, hogy lehetséges, de Orbán hű csatlósának, Bede Zsoltnak sikerült minden eddiginél jobban leégetnie magát. Most épp egy műpénisszel rohangált Budapesten, hogy benyaljon a Fidesznek. 

2019.10.09

Orbántól és focistáitól retteg egész Fejér megye!

Egy olvasónktól kaptuk az infót arról, hogy Orbán lelki ronccsá tette a felcsúti utánpótlás focicsapat fiatal játékosait. A miniszterelnök képes volt egy szinte csak kiskorúakból álló gyerekcsapatot megrontani lelkileg pusztán azért, hogy egyszer sikert érjen el a hobbijában. 

2019.10.08

Egy kis városnézés után rájönne Tarlós: ideje nyugdíjba mennie

Orbán utasításait feltétel nélkül követve Budapest tapló főpolgármestere nagyon sok kárt okozott a városnak. Összeszedtünk pár helyet, amit megtekinthetne Tarlós a választások előtt.

2019.10.04

A világon Budapesten jut a legtöbb pénz stadionra

Orbán nagyon fura perverzióval vonzódik a stadionokhoz. Olyannyira, hogy még saját kertje végébe is felhúzatott egyet Felcsúton. De a csicskái közbenjárásával az egész országot teleszórta túlárazott sportcsarnokokkal.

2019.10.04

5 dolog, amit az EU fizetett Budapesten

Orbán és bábjai előszeretettel szidják az Európai Uniót. De mára már az EU-ban is egy kiutált személlyé vállt Orbán. Ezért is szavazták le bábjának, Trócsányi Lászlónak az uniós biztosi kinevezését. Összeszedtünk 5 dolgot, amire ma már nem biztos, hogy tudnának pénzt szerezni a híresen korrupt fideszesek. 

2019.10.01

5 jel arra, hogy Tarlósnak nyugdíjban a helye

Tarlós István nem a régi már. Persze ez nem is csoda annak fényében, hogy a nagyvárosokat végignézve a 71 éves tapló főpolgármester a legidősebb polgármester Európában. Össze is szedtük 5 jelét annak, hogy túl öreg már Budapest vezetéséhez, nyugdíjba kéne vonulnia. 

2019.09.30

5 eset, amikor Tarlós becsicskult Orbánnak

Tarlós Orbán hű csatlósa. Ezt már sokszor bizonyította: minden döntésével erről tesz tanúbizonyságot, mivel Orbán bábjaként nem is tehet meg semmit, amit főnöke jóvá ne hagyna. Összeszedtünk 5 olyan esetet, amikor nagyon nem kellett volna, Tarlós mégis becsicskult Orbánnak.

2019.09.29

5 dolog, amit soha nem bocsátunk meg Orbánnak

Napokig sorolhatnánk Orbán Viktor és fideszes haverjainak megbocsáthatatlan bűneit. Mi most mégis arra vállalkozunk, összeszedjük a top 5-öt.

2019.09.27

Orbánékat nem érdekli: a rekordgyenge forintot a magyarok szívják meg

Még tovább esett, így újabb történelmi mélyponton a forint. Ezzel Orbán, Matolcsy és a sok Fidesz-báb tovább gazdagodnak, nekünk tisztességesen dolgozó polgároknak pedig még nehezebb lesz kijönni a fizetésünkből. 

2019.09.26

A tapló Tarlós bevallotta: gazdája utasítására menekül a vita elől

Tarlós szerdai beszédében lényegében bebizonyította, hogy csak olyan dolgokat tehet meg, amit gazdája, Orbán Viktor megenged neki. Kiderült az is, annyira nem bírja már a munkájával járó stresszt, hogy saját kampánytanácsadóival sem ért szót.

2019.09.18

Hoppá! A Wikipédia szerint is Orbán-báb Tarlós, Puzsér és Berki

Ez de égő a Fidesznek: valaki átszerkesztette a Wikipédia vonatkozó szócikkét, a 3 jelölt Orbán bábja lett!

2019.09.17

Orbán és Matolcsy a mi kárunkra teszi tönkre a forintot!

Történelmi mélységben a forint, amivel Matolcsy és Orbán többi bábja jól megszedi magát. Nekünk, tisztességes polgároknak azonban ez nagyon fájni fog.