Címke: Pesti Úti Idősek Otthona

2020.05.07

A legtöbben a kormányt teszik felelőssé a Pesti úti otthon katasztrófájáért

A megkérdezettek 42 százaléka szerint a kormány, 24 százalék szerint pedig a főváros a felelős az idős otthonban kialakult helyzetért – derül ki a Publicus felméréséből.

2020.04.28

Fideszes bunkókáim, ideje hallgatni az okosabbra!

Ha egy hónappal korábban azt csinálták volna, amit Karácsony Gergely javasolt, életeket lehetett volna megmenteni. Nem csinálták, inkább keménykedtek. Emberek életébe került a felelőtlenségük. Most megint itt a lehetőség, hogy végre észhez térjenek Orbánék.

2020.04.20

Karácsony Gergely: a Fidesz hazudik, mint állat!

A kormány elkezdett hazudni, mint az állat, mi pedig nyilvánosságra hoztunk olyan dokumentumokat, amelyek ezeket a hazugságokat cáfolták - mondta el a főpolgármester.

2020.04.14

Az 5 legpofátlanabb fideszes hazugság a Pesti úti otthonról - FFF

Sorozatunkban a Fidesz álhírgyárát mutatjuk be. Az FFF, vagyis a FideszFéknyúzFigyelő hatodik részében összeszedtük a Fidesz-propaganda 5 legarcátlanabb hazugságát a Pesti Úti Idősek Otthonáról.

2020.04.11

Karácsony szállítja a bizonyítékot: Orbánék felelősek a Pesti úti katasztrófáért

Dokumentumokat hozott nyilvánosságra a főpolgármester, amelyek bizonyítják Orbán Viktor és emberei felelősségét a Pesti úti idősek otthonában történt tömeges koronavírusért.

2020.04.09

Karácsony megálljt parancsol a hazugságoknak a Pesti úti idősek otthona ügyében

Budapest főpolgármestere azonnal reagált a nyugdíjas otthonnal kapcsolatos fejleményekre. Összeszedte a tényeket és a hazugságokat, hogy senki ne dőljön be az álhíreknek.

2020.04.08

65 újabb koronavírus fertőzött a Pesti Úti Idősek Otthonában

Müller Cecília, országos tisztifőorvos jelentette be, hogy 65-tel növekedett a Pesti Úti Idősek Otthonában koronavírussal megfertőződöttek száma. A többség bentlakó idős ember, de vannak köztük dolgozók is. Folytatódnak a tesztelések.

2020.04.03

5 lakó is koronavírusos egy budapesti idősek otthonában

A Pesti úti Idősek Otthona 5 lakójának is pozitív lett a koronavírus tesztje. További 13 lakón jelentkeztek tünetek. Mindannyian kórházba kerültek. A többieket tesztelik.