Címke: rogán antal

2020.05.13

Exkluzív közeli képek: íme Rogán Antal új villája!

Megkerestük azt a törökvészi ingatlant, amiben sajtóhírek szerint Rogán Antal lakik, miután felesége kiadta az útját. Le is fényképeztük közelről. Mutatjuk.

2020.05.12

Páratlan páros: Rogán Mészáros Lölöhöz költözött?

A 444 kiderítette, hol kénytelen tengetni a napjait Rogán Antal propagandaminiszter, miután felesége kiadta az útját. Úgy tűnik, Mészáros Lőrincék egyik házába költözött be.

2019.11.15

Rogánék válnak - Mi lesz most a luxusvillákkal?

A helikopterfüggő Rogán Antal és az állami százmilliókon megszépült Rogán Cecilía elválnak. Ez azt jelenti, kezdődhet Az ingatlanháború című szappanopera. 

2019.09.30

Az 5 legganébb fideszes politikus valaha

Nem kérdés, hogy Orbán fideszes bábjai nem az érzékenységükről, fedhetetlenségükről, jómodorukról híresek. Adja tehát magát, hogy összegyűjtsük a fideszes ganéság rekordereit. Rögtön eszünkbe is jutott legalább 20 politikus, aki díjnyertes lehetne hitványságból, mi mégis lehetetlen küldetésre vállalkoztunk: összeszedtük az 5 aranyérmest.

2019.09.14

Ha ingatlanról van szó, nem bírnak magukkal Rogánék

A politikai ingatlanozás budapesti kiskirálya, Rogán Antal és felesége egy hatalmas palotába költözött a Pasa Parkból, mert a 250 négyzetméteres villalakás már túl kicsi volt nekik.