Címke: Tarlós István

2019.10.30

5 dolog, amivel a fővárosban el kell számolnia a Fidesznek

Karácsony Gergely hatalmas fölénnyel nyerte meg a főpolgármester-választást Tarlóssal szemben. Ez nem is csoda, hiszen a bukott Tarlós városvezetőként hibát hibára halmozott. Nem elég, hogy lezüllesztette Budapestet, de Orbán bábjaként hagyta, hogy szuperkorrupt fideszesek szétlopják a fővárost.

2019.10.17

Hoppá! Orbán máris becsicskult Karácsonynak!

Karácsony Gergely Budapest új főpolgármestere hivatalosan még át sem vette a város vezetését, Orbán Viktor máris becsicskult neki. Garantáltan így fog kinézni Karácsony elkövetkező öt éves irányítása. 

2019.10.11

Sírva röhögtünk a Tarlós irodájából kiszivárgott felvételen!

Tizedszer nézzük és hasunkat fogva röhögünk: A Partizán rejtett kamerás felvétele tökéletesen bemutatja, hogyan zajlik egy tanácskozás az Orbán-báb Tarlós irodájában. 

2019.10.11

Soproni Tamás: Paranoia. Arrogancia. Tarlós.

E szavakkal illette Soproni Tamás, terézvárosi közös ellenzéki polgármester-jelölt azt a nagyinterjút, amit az Azonnalinak adott Tapló Tarlós.

2019.10.05

Hogyan öl meg a környezetszennyezés Budapesten?

A klímaváltozás és az azzal járó kihívások napjainkra a világ legmeghatározóbb közéleti témája lett. És ez nagyon jól is van így. Azok a politikusok ugyanis, akik nem foglalkoznak a környezetvédelemmel, netalántán még az emberi tevékenység okozta klímaváltozást is tagadják, az életünkkel játszanak!

2019.10.04

Mikor mondott utoljára nemet Tarlós Orbánnak?

Ma már senkinek nem lehet kérdés, Tarlós évtizedek óta Orbán ócska bábja. A 71 éves bácsi nyilvánvalóan jól érzi magát ebben a csicska szerepben. Soha még csak meg sem próbált önálló döntéseket hozni. 

2019.10.04

A világon Budapesten jut a legtöbb pénz stadionra

Orbán nagyon fura perverzióval vonzódik a stadionokhoz. Olyannyira, hogy még saját kertje végébe is felhúzatott egyet Felcsúton. De a csicskái közbenjárásával az egész országot teleszórta túlárazott sportcsarnokokkal.

2019.10.03

5 dolog, amit Tarlós első polgármesteri ciklusa után találtak fel

Tarlós István nem ma kezdte politikai karrierjét. Nem is véletlen, hogy mára begyöpösödött, kiégett Orbán-báb lett. Összeszedtünk öt olyan találmányt, ami bizonyítja: ő még a múltszázadban él.

2019.10.03

5 mondat Tarlóstól, amit ő se gondolt komolyan

Kedvenc fővárosi polgármesterünk majdnem minden tizedik mondata hazugság. A legszomorúbb az egészben, hogy ezeket általában el is hiszi. De a sok kamu között megbújik jó pár olyan briliáns megnyilvánulás, amiket még ő sem gondolhatott komolyan.

2019.10.01

5 jel arra, hogy Tarlósnak nyugdíjban a helye

Tarlós István nem a régi már. Persze ez nem is csoda annak fényében, hogy a nagyvárosokat végignézve a 71 éves tapló főpolgármester a legidősebb polgármester Európában. Össze is szedtük 5 jelét annak, hogy túl öreg már Budapest vezetéséhez, nyugdíjba kéne vonulnia. 

2019.10.01

A tapló Tarlós saját gyávaságát próbálja Karácsonyra kenni

Bár Tarlós a világ leggyávább főpolgármestereként menekül a Karácsony Gergellyel való vita elől, a baráti rádióban nagy pofával szidja az ellenzék jelöltjét. Persze ebből az interjúból is csak az bizonyosodott be, Tarlós nem tud felmutatni semmit főpolgármesterként.

2019.09.30

5 eset, amikor Tarlós becsicskult Orbánnak

Tarlós Orbán hű csatlósa. Ezt már sokszor bizonyította: minden döntésével erről tesz tanúbizonyságot, mivel Orbán bábjaként nem is tehet meg semmit, amit főnöke jóvá ne hagyna. Összeszedtünk 5 olyan esetet, amikor nagyon nem kellett volna, Tarlós mégis becsicskult Orbánnak.

2019.09.29

E-jegy: Az alkalmazás, ami Tarlóshoz hasonlóan nem foglalkozik az emberekkel

Egy szerethető, jól használható alkalmazásnak a felhasználóból kéne kiindulnia. Ezt nem sikerült teljesítenie Tarlósék teljesen elhibázott 10 milliárdos elektronikus jegyrendszerének. Szakértővel beszélgettünk a rendszer legnagyobb hibáiról.

2019.09.28

A budapesti e-jegyrendszer akkora bukta, mint Tarlós városvezetése

Tarlós István regnálásának egyik szimbóluma az adófizetők tízmilliárdjaiba kerülő budapesti elektronikus jegyrendszer. Évekig bénáztak a bevezetésével, majd, miután végre elindulna, kiderült, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Szakértővel beszélgettünk az e-jegy kapcsán.

2019.09.26

Sorra alakítják át Tarlós plakátjait, hogy a valóságot mutassák

Soproni Tamás bukkant rá egy plakátra, amin Tarlós István nevét átalakították Taplós Istvánra. A budapestiek tudják, hogy szégyenteljes beszólásairól elhíresült Tapló Tarlós megbukott főpolgármesterként.  

2019.09.26

Orbán parancsára hallgatják le Karácsonyt?

Minden jel arra mutat, hogy Karácsony Gergelyt és környezetét titkosszolgálati módszerekkel figyelik meg.

2019.09.26

A tapló Tarlós bevallotta: gazdája utasítására menekül a vita elől

Tarlós szerdai beszédében lényegében bebizonyította, hogy csak olyan dolgokat tehet meg, amit gazdája, Orbán Viktor megenged neki. Kiderült az is, annyira nem bírja már a munkájával járó stresszt, hogy saját kampánytanácsadóival sem ért szót.

2019.09.25

A budapestiek nem egy gyáva báb polgármestert akarnak!

Nem egy Tarlós-féle gyáva, meghunyászkodó, Orbán-báb főpolgármestert akarnak a budapestiek a város élére - ez derült ki a ZRI Závecz Research friss közvélemény-kutatásából.

2019.09.24

Újabb százmilliókkal lopta meg a Fidesz a budapestieket

Tarlós és fideszes társai lopása miatt közel 500 millió forinttal drágult már megint az 1-es villamos meghosszabbítása. Október 13-án meg kell állítanunk Orbán és bábjai ámokfutását!

2019.09.24

Már az egész internet a tapló Tarlóson röhög

Az online világ legkreatívabb szegleteit böngészve jól látszik: egy ország röhög az Orbán-báb Tarlós Istvánon.

2019.09.20

Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne a fideszes hazugsággyár

Miután Karácsony Gergely csekket vitt Rogán Antal új luxusvillájához, hogy elmondja, ő sem bújhat majd ki a Tiborcz-adó alól, a propagandaminiszter egyből ráeresztette Origo nevű szennylapját. Nagyon rosszul sült el!

2019.09.20

A tapló Tarlós régen még nem volt ilyen gyáva

Egy 2006-os felvétel felbukkanásával végképp nevetségessé vált Orbán budapesti bábja, Tarlós István. Kiderült, hogy akkor még nem menekült ennyire a nyilvános vita elől. 

2019.09.18

Ha a budapestiekért kéne kiállni, Tarlós egy gyáva báb

Az Orbán-báb Tarlós csak akkor tűnik nagyhangú legénynek, amikor a vita elől kell elmenekülni. A budapestiek érdekeiért soha nem emelt ilyen bátran szót. 

2019.09.17

Törvényt sértettek tapló Tarlósék a patkánypályázatnál?

A Fővárosi Törvényszék a Bábolna Bio-nak adott igazat, pedig Tarlós és közvetlen helyettese mindenben jogszerűnek ítélte meg a budapesti patkányirtás ügyében folytatott közbeszerzési eljárást. Törvénysértés történhetett.