Címke: választás

2019.12.04

Az új MOK-elnökkel erősebb érdekképviseletet kap az egészségügy

Egy hosszú és küzdelmes alulról szerveződés eredménye, hogy az egészségügy megreformálásáért küzdő orvosok leváltották a Magyar Orvosi Kamara (MOK) 16 éve regnáló fideszes elnökét. Összeszedtük, hogyan jutott idáig ez a csoport.

2019.11.11

Óriási sikerek: Tovább erősödött az ellenzék a vasárnapi időközi választáson!

Most vasárnap ismét hatalmasat nyert az ellenzék azon települések jelentős részén, ahol meg kellett ismételni az önkormányzati választásokat. 

2019.11.04

Jogerős, hogy tíz településen kell megismételni a szavazást vasárnap

Jogerőssé vált, hogy vasárnap tíz településen kell megismételni az önkormányzati választás szavazását - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfői adataiból.

2019.11.04

Egy héten belül le kell szedni a választási plakátokat

Azokon a településeken, ahol meg kell ismételni az október 13-ai önkormányzati választás szavazását, kint maradhatnak a választási plakátok: ezeken a helyeken nem érvényes a plakáteltávolításra vonatkozó szabályozás, mivel még tart a kampányidőszak.

2019.11.04

Megismételt választás lesz Komlón és Pettenden

Megismétlik az önkormányzati választást november 10-én, vasárnap a Baranya megyei Komló egyik szavazókörében és Pettend településen - közölte Partos János, a Baranya Megyei Területi Választási Iroda vezetője.

2019.10.14

Karácsony győzelmével visszahozta a reményt a szívekbe!

Karácsony Gergely felszabadította Budapestet! A fővárosi szavazók nagy fölénnyel választották meg Budapest új főpolgármesterévé az ellenzék közös jelöltjét. 

2019.10.13

Választások percről percre - folyamatosan frissül!

Kövesd velünk az önkormányzati választások legfontosabb híreit október 13-án, egész nap!

2019.10.12

Hajós András: Karácsony végre igazi főpolgármestere lehet Budapestnek!

Hajós András arra bátorít minden változást akaró embert, most vasárnap támogassa szavazatával Karácsony Gergelyt, hogy Budapestnek legyen végre egy igazi főpolgármestere.

2019.10.11

Bajnai Gordon megkérte Karácsonyt: mentse meg Budapestet!

Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ismét arra kért minden változást akaró budapesti polgárt, október 13-án vasárnap támogassa szavazatával Karácsony Gergelyt.

2019.10.09

Gyurcsány: Aki élhetőbb fővárost akar, szavazzon Karácsonyra!

Magyarország korábbi miniszterelnöke Facebook-videóban buzdít minden változást akaró polgárt arra, szavazzon Karácsony Gergelyre.

2019.10.03

5+1 dolog, amit a választás után csinálni fog Tarlós

A főpolgármester-jelölti kampány miatt nagyon el lehet foglalva Orbán gyáva bábja. Folyton menekülnie kell a vita elől, nem győzi az ellenzéket ócsárolni, ki kell térnie a főpolgármesteri érdemeit firtató kérdések elől (mivel nincs mit felmutatnia) és még Orbán parancsait is megállás nélkül követnie kell.

2019.09.27

Tarlós Európa legöregebb nagyvárosi polgármestere

Ha a nagyvárosokat nézzük, a hetvenegy éves tapló főpolgármesternél, Tarlós Istvánnál nincs öregebb városvezető Európában. Ideje volna nyugdíjba küldeni!

2019.09.27

Hatvanegy EU-állampolgárságú jelölt indul a választáson

Az önkormányzati választáson 61 olyan jelölt indul, aki az Európai Unió valamely más tagállamának állampolgára, de van magyarországi lakcíme - közölte a Nemzeti Választási Iroda.

2019.09.25

A budapestiek nem egy gyáva báb polgármestert akarnak!

Nem egy Tarlós-féle gyáva, meghunyászkodó, Orbán-báb főpolgármestert akarnak a budapestiek a város élére - ez derült ki a ZRI Závecz Research friss közvélemény-kutatásából.

2019.09.19

Lakhegy és Balatonszepezd nem választ polgármestert

A két településen nincs bejelentett polgármesterjelölt, így nem lesz választás sem.

2019.09.13

Budapest a miénk, Karácsony esélyt ad a változásra

A változásnak egy jelöltje van: Karácsony Gergely, aki egy új, zöld szemléletet, korrupciómentes közéletet, fiatal lendületet és emberséges bánásmódot hoz el Budapestnek. Hamisíthat a Fidesz bármennyi ajánlóívet, állíthat akárhány kamujelöltet, a polgárok pontosan tudják, kire kell szavazniuk, ha akarják a változást. Karácsony Gergely a mi emberünk, Budapest a mi városunk!