330 millió forintot vesznek el Orbánék a II. kerülettől

330 millió forintot vesznek el Orbánék a II. kerülettől

Az ellenzéki polgármesterek pártállástól függetlenül közösen tiltakoznak a kormány megszorítása ellen. Gulyás Gergely szombati bejelentése értelmében, kerületünktől 220 millió forintot vesznek el Orbán Viktorék.

A szombati Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, Orbán Viktor szócsöve, hogy a közös teherviselés miatt a pártoktól, a bankoktól, a multiktól és az önkormányzatoktól is hatalmas összegeket szednek be. Azoktól az önkormányzatoktól, akikre eddig is óriási terhet rakott a koronavírus-járvány. A védekezéshez semmilyen segítséget nem kaptak az önkormányzatok, most pedig még pénzt is elvesznek tőlük.

A gépjármúadókat veszik ki az önkormányzatok kasszáiból, ez kerületünk esetében 220 millió forintot jelent. Orbán Viktorék már nem csinálnak titkot abból, hogy szeretnék teljesen ellehetetleníteni az önkormányzatokat.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.12

Fidesz-milliárdos hajóztatja-röpteti Orbánt és csicskáit

Mi köti össze az Adriát, Máltát és Tiszakécskét? Szíjj László, meg két luxusjacht.

  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.