A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

Ilyen egy aljas vámpírkormány: Miközben Orbán a dúsgazdag üzletembereknek milliárdos  ad, addig a cigányok jogos kártérítését megtagadja.

Orbán és csicskái éveken keresztül azon dolgoztak, hogy az ellenzéket próbálják lejáratni a Szeviép-csőddel kapcsolatban. Lázár János aztán 2018-ban beizzította a Szeviép-ügyet. Mindent megtettek azért, hogy Botka László nyakába varrják az egészet. 

Orbánék megint saját magukat járatták le, miközben a magyarokat milliárdokkal károsították meg. 

Lázár végigvitte az ügyet, hogy a Szeviép-csőd károsultjai kártalanítást kapjanak. A 24.hu most megszerezte a kártalanítási cégnévsort. Ebből egyértelműen látszik, hogy Lázár János hazudott. Valójában jól menő, sokszor milliárdos hasznot termelő építőipari cégeket tömtek ki a magyar emberek pénzéből.

Nézzük tehát a tényeket:

Orbánék gazdag üzletemberek cégeit teletömik a magyar adófizetők pénzéből. Olyan embereknek fizetnek busás kártérítést, akiknek arra semmi szükségük.

A pénzes haveroknak milliárdok. A szegény roma kisgyerekek ellen uszítás. Ez Orbán Viktor. 

Ezzel szemben azoknak, akik valóban megérdemelnék, valóban rászorulnának nem hajlandóak egy forintot sem adni. Sőt, iszonyatos mértetű, undorító, rasszista gyűlöletkeltést indítanak ellenük. Pedig a szegregált gyöngyöspatai roma kisgyerekeknek nem milliárdokat ítélt meg a bíróság, mindössze 99 millió forintot. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.