A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

A cigányok ellen uszít, a gazdag üzletembereket milliárdokkal tömi a Fidesz

Ilyen egy aljas vámpírkormány: Miközben Orbán a dúsgazdag üzletembereknek milliárdos  ad, addig a cigányok jogos kártérítését megtagadja.

Orbán és csicskái éveken keresztül azon dolgoztak, hogy az ellenzéket próbálják lejáratni a Szeviép-csőddel kapcsolatban. Lázár János aztán 2018-ban beizzította a Szeviép-ügyet. Mindent megtettek azért, hogy Botka László nyakába varrják az egészet. 

Orbánék megint saját magukat járatták le, miközben a magyarokat milliárdokkal károsították meg. 

Lázár végigvitte az ügyet, hogy a Szeviép-csőd károsultjai kártalanítást kapjanak. A 24.hu most megszerezte a kártalanítási cégnévsort. Ebből egyértelműen látszik, hogy Lázár János hazudott. Valójában jól menő, sokszor milliárdos hasznot termelő építőipari cégeket tömtek ki a magyar emberek pénzéből.

Nézzük tehát a tényeket:

Orbánék gazdag üzletemberek cégeit teletömik a magyar adófizetők pénzéből. Olyan embereknek fizetnek busás kártérítést, akiknek arra semmi szükségük.

A pénzes haveroknak milliárdok. A szegény roma kisgyerekek ellen uszítás. Ez Orbán Viktor. 

Ezzel szemben azoknak, akik valóban megérdemelnék, valóban rászorulnának nem hajlandóak egy forintot sem adni. Sőt, iszonyatos mértetű, undorító, rasszista gyűlöletkeltést indítanak ellenük. Pedig a szegregált gyöngyöspatai roma kisgyerekeknek nem milliárdokat ítélt meg a bíróság, mindössze 99 millió forintot. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.14

Karácsony: a lengyel választás számunkra is reményt adott

Nehezített pályán, államilag finanszírozott lejáratókampány és irtózatos ellenszél dacára elvszerű és dinamikus kampánnyal a demokrácia, a tolerancia és a jogállam hívei közös táborba szervezhetők - vonta le a tanulságot Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.14

2830 milliárdot költenek az egészségügyi dolgozók béremelésére – nem Magyarországon

A francia kormány a valaha volt legnagyobb béremelésére készül, miközben itthon Orbán tönkrevágta az ellátást.

  • 2020.07.14

Az NKA szerint a kormánypropaganda = kultúra

40 milliót kapott a fideszcsicska Pesti Srácok kiadója, 50 milliót a kultúrharcos Szakács Árpád cége a Nemzeti Kulturális Alaptól.