A csicska fideszes Budai Bangónét akarta támadni, de magát járatta le

A csicska fideszes Budai Bangónét akarta támadni, de magát járatta le

Kövér László beszólása után, úgy akarják beállítani Bangónét, mintha ő bármi rosszat mondott volna.

Korábban mi is megírtuk, hogy a házmester házelnök kikapcsolta Szabó Tímea mikrofonját, ezt követően elmondta, hogy szerinte hol van a helye a kettessel kezdődő személyi számú embereknek, most pedig Budai Gyula fideszes főcsicska rá akarja tolni a saját sértéseiket a szocialista Bangóné Borbély Ildikóra.

Budai úgy fogalmaz:

mert nem tetszett neki Kásler miniszter válasza, nekirontott a kormánypárti képviselőknek, hölgyeknek és uraknak. Azt mondta, hogy itt 133 aljas embert látok csak” - rámutatva a fideszes és KDNP-s képviselőkre. Hoppá, hogyan kerül a csizma az asztalra??! Tehát mi kormánypárti képviselők (férfiak és nők) aljas emberek vagyunk!! Ez nem volt szép Ildikó!
Budainak fogalma nincs, mi a különbség aközött, hogy valakit a puszta nőiségében bántanak, és aközött, hogy egy parlamenti képviselő elmondja, hogy a fideszesek aljasak. Bangóné Borbély Ildikó esetében ez történt, helyretette a fiúkat, hiszen az elmúlt évek zsarnok kormányzásában minden Orbán-párti képviselőnek szerepe volt.

Budairól ez annyit árul el, hogy képtelen felfogni, miért nem kóser, ha nőket bántunk, csak azért mert nők. El tudjuk képzelni, mennyi gyűlölet forronghat ebben az emberben a hölgyek irányába...

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.