A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A DK petíciót indított az érettségi elhalasztásáért

A Demokratikus Koalíció petíciót indított annak érdekében, hogy ne a járvány tetőzésének idején tartsák az érettségit. Mutatjuk, hol lehet aláírni.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Magyarország korábbi miniszterelnöke videóban jelentette be, hogy petíciót indítanak az érettségi elhalasztásáért. 

Gyurcsány: Járvány közepén nincs helye érettséginek.

A pártelnök szerint egészen elképesztő, hogy a járvány csúcsidőszakában akarják megtartani az érettségit. Úgy tűnik, nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal, ugyanis az oktatás és az egészségügy egy minisztérium kezében van. 

Nem is tudom, kinek jutott eszébe ilyen őrületes döntés.

Hozzátette: Ez a kormány csak akkor módosít a döntésein, ha hallja, hogy erős ellenállás van, ha hallja, hogy nem értünk ezzel egyet. Úgyhogy hallassuk a hangunkat! Kiabáljunk, szóljunk közösen: ez így nem mehet!

A petíciót itt lehet aláírni.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Úgy 8 milliárddal emeli a papok fizetését a Fidesz

Úgy látszik, csak az ápolók nem a pénzért dolgoznak, a papok igen. A pontos összeget nem közölték, de kábé 8 milliárdos emelést kapnak.

  • 2020.05.29

A fideszes Cser-Palkovics elmondta, a polgármesterek nem ismerték a fertőzöttek pontos számát

Az már elég gáz, hogy még a legnagyobb fideszes csicskák sem értenek egyet a pofátlan Orbán-kormánnyal. A fehérvári fideszes polgármester majdnemhogy kiteregette a szennyest. 

  • 2020.05.29

Szabó Szabolcs: Nagyon unalmas már, amit Orbánék művelnek

Keményen nekiment Orbán újabb pénzszóró konzultációjának Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő. Azt is megmondta, mit kéne valójában megkérdeznie Orbánnak a magyar emberektől.